Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jules Verne - Maailman ympäri 80 päivässä maksuttomasti

Maailman ympäri 80 päivässä on Jules Vernen tunnetuin kirja täynnä huumoria, fantasiaa ja draamaa. Eräällä Lontoon klubeista lyödään herrasmiesten kesken vetoa siitä, onko 1870-luvulla mahdollista matkustaa maailman ympäri 80 päivän aikana. Tunnettu, kaavoihinkangistunut herrasmies Phileas Fogg ottaa vastaan haasteen, laittaa peliin koko omaisuutensa ja aloittaa pelottoman matkansa yhdessä ranskalaisen palvelijansa, Passepartout‘n, kanssa. Näin alkaa kaksikon mahtava voimannäyte läpi maailman eksoottisimpien kolkkien.

Vaikka Jules Vernen elävä henkilökuva brittiläisestä herrasmiehestä oli tarkoitettu parodiaksi, eivät britit ole tästä pahastuneet. Voidaan nähdä, että kirjan seikkailun kokee itse asiassa ranskalainen tarjoilija – samalla, kun hienostunut Fogg yrittää valtaosan matkasta vain pelata rauhassa korttia. Jules Verne (1828–1905) syntyi ranskalaisessa satamakaupungissa Nantes‘ssa. Vernestä toivottiin isänsä tavoin juristia, mutta jo aikaisin hän lähti matkoihinsa näytelmiä ja lehtiartikkeleita kirjoittaakseen. Vernen yhteistyö kustantaja Pierre-Jules Hetzelin kanssa johti valtavan suosittuun kirjasarjaan Voyages extraordinaires – Merkilliset matkat, jonka huolelliseen taustatutkimukseen hän pohjasi myös muun muassa kirjat Matka maan keskipisteeseen (1864), Sukelluslaivalla maapallon ympäri (1870) sekä Maailman ympäri 80 päivässä (1873). Jules Verne on kirjojensa häpeällisistä lyhennelmistä ja vääristyneistä versioista johtuen usein luokiteltu erheellisesti lastenkirjailijaksi, vaikka kirjailijalla oli suuri vaikutus myös Ranskan senaikaiseen, taiteelliseen avantgardismiin. Jules Verne on yksi maailman käännetyimmistä kirjailijoista – Agatha Christien ja William Shakespearen väliin sijoittuen – ja häntä on usein nimitetty science fiction -genren isäksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jules Verne

Julkaistu

2018-09-20

Lukija

Ilkka Hautala

Äänikirjan pituus

492 min

E-kirjan pituus

170 sivua

Tietoa kirjasta Maailman ympäri 80 päivässä

Lumoava Maailman ympäri 80 päivässä on suurenmoinen romaanit, jota kuunnellessa kellonaika haihtuu tyystin. Jules Verne on teoksen kirjoittajana. Kyseinen Style of music on sivumäärältään 170 sivua, siis lukuiloa riittää moneksi toviksi. Lisäksi digitaalisesta kirjasta on tehty samoin kuunneltava versio, jonka pituus on 8:12:10 tuntia. Tämä kirja ei hillitse sinua iloitsemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun pystyt lukemaan, vaan pystyt nautiskella kirjasta milloin haluat esimerkiksi kävelyllä. Tämän äänikirjan lukee Ilkka Hautala. Tämän kirjan julkaisi Saga Egmont 2018-09-20. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät täysin uudenlaisen tavan iloita kirjoista. Tämä kaikki toimii vaivattomasti, mikäli vain omistat älypuhelimen. Tämä kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 15euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän summan kirjoja missä ikänään liikut. Kirjojen yrittäminen on lisäksi todella mutkatonta, koska voit vapaasti yrittää sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.