Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Donna Leon - Maalliset jäänteet maksuttomasti

Komisario Brunettin ansaittu loma katkeaa syyllisyyden ja surun täyttämään tragediaan.

Sietokykynsä rajoille joutunut Brunetti on loman tarpeessa, ja puolison rikas sukulainen tarjoaa Sant'Erasmon saaren huvilaansa komisarion käyttöön kahdeksi viikoksi. Brunetti aikooo viettää aikaansa soudellen ja klassikkoja lukien, kaukana Questuran uuvuttavasta arjesta. Mutta leppoisa oleskelu veden äärellä keskeytyy, kun paikan huolenpitäjä Davide Casati katoaa kesäisessä ukkosmyrskyssä. Mitä miehelle on tapahtunut? Voiko kysymyksessä olla onnettomuus?

Brunetti alkaa selvittää Casatin kohtaloa. He ehtivät soudella yhdessä parisen viikkoa, ja Brunetti tajuaa ettei silti tiedä miehestä mitään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Donna Leon

Julkaistu

2019-02-11

Lukija

Jarkko Pajunen

Äänikirjan pituus

557 min

E-kirjan pituus

214 sivua

Tietoa kirjasta Maalliset jäänteet

Maalliset jäänteet on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Donna Leon. Tämä Category on sivumäärältään 214 sivua, siis lukuiloa riittää moneksi illaksi. Luettavan kirjan kanssa tarjottavana on myös mahtava äänikirja, minkä seassa vietät normaalinopeudella 9:17:28 tuntia. Äänikirja on loistava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet liikkeellä ja saa myöskin lenkistä kivemman. Kirjan hurmaavana äänenä toimii Jarkko Pajunen. Tämän teoksen julkaisi Otava 2019-02-11. E- ja äänikirjat esittävät nautittavan keinon nautiskella mukaansatempaavista kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Äänikirjat ja elektroniset kirjat reissaavat sopivasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Mikäli vaadit mennä' kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun tulee tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 20€ jolloin sinulla on suurenmoinen yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Parasta vierailijalle on että, liki kaikki palvelut tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa ja siten voit rajoittamattomasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko ohjelma justiinsa sinulle hyvä.