Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Paula Havaste - Maan vihat maksuttomasti

Vasta äidiksi tullut Kertte joutuu tiukan paikan eteen. Kerten mies Larri on pikaistuksissaan lyönyt vierailta mailta saapuneen piispan kirveellä kuoliaaksi. Nuoreen emäntään silmänsä iskenyt piispan mies Arimo antaa Larrin mennä, kun Kertte tarjoaa itsensä vaihdossa Larrin vapaudesta. Kertte lähtee Arimon kanssa matkalle, joka vie meren yli. Perillä vastassa on yllätys: Arimon äiti, joka ei ota Kertteä vastaan avosylin. Arimokaan ei pääse helpolla: piispan käskynhaltija Pärtty kuulustelee Arimoa piispan epäilyttävästä kuolemasta kerta toisensa jälkeen. Kun kovakatseinen Pärtty näkee, minkälainen nainen Arimon matkaan tällä kertaa on tarttunut, kuulustelut saavat aivan uuden luonteen. Miten Larrin pakomatka päättyy; mihin väkevä veri Kerten lopulta vie?

Maan vihat on Paula Havasteen uuden 1100-sivulle sijoittuvan sarjan itsenäinen toinen osa. Tuulen vihojen tavoin se sisältää paljon kansanperinnettä: taikoja, enteitä, loitsuja ja ennustuksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Paula Havaste

Julkaistu

2020-07-20

Lukija

Jussi Lehtonen

Äänikirjan pituus

897 min

E-kirjan pituus

296 sivua

Tietoa kirjasta Maan vihat

Kutkuttava Maan vihat on uskomaton romaanit, mitä lukiessa ajankulu haihtuu tykkänään. Paula Havaste toimii kirjan kirjoittajana. Teoksesta löytyy 296 sivua, joiden kanssa on mahdollista kokea mielenkiintoisa kokemuksia. Sinun ei ole kuitenkaan pakollista rajoittua pelkästään luettavaan versioon, hankittavissa on lisäksi 14:57:18 h pitkä äänikirja. Äänikirja on mukava tapa nauttia kirjaa ollessasi sitten ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa juoksemassa. Kirjan on lukenut Jussi Lehtonen. Tämän teoksen julkaisi Gummerus 2020-07-20. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin hyvä tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan kuljet. Tarviit puhelimen niin messissä on valtavan paljon kirjoja. Suorittamalla noin 15€ kk-maksun korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei varmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Jos epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.