Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eppu Nuotio - Maggie ja minä maksuttomasti

Eppu Nuotion hurmaavaa rakkausromaani on täynnä elämänjanoa ja suuria tunteita

Hannalla on perhe ja hän viihtyy työssään Kansallisteatterin puvustossa. Silti hän kaipaa jotakin. Kun Hanna tapaa lukupiirissä Ulrikan, naiset ystävystyvät, ja Hanna saa elämäänsä uutta virtaa ja kiehtovia tuttavuuksia.

Romaanin toisessa aikatasossa eletään 1900-luvun alkua. Taidemaalari Venny Soldan-Brofeldtin avioliitto natisee liitoksissaan, kun hän maalaa kalliolla alasti tanssivaa Maggie Gripenbergiä.

Vennyn ja Maggien tarina ei jätä Hannaa rauhaan. Hänkin kaipaa onnea, ja varmuuden siitä, että joku kannattelee vaikeiden aikojen yli.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eppu Nuotio

Julkaistu

2020-08-10

Lukija

Kirsti Valve

Äänikirjan pituus

341 min

E-kirjan pituus

115 sivua

Tietoa kirjasta Maggie ja minä

Maggie ja minä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Eppu Nuotio. Kyseisestä kirjasta löytää 115 sivua, minkä parissa on mahdollista viettää ainutkertaisia kokemuksia. Nykypäivänä ei ole onneksi vaadittua tehdä valinta vain luettavaan versioon, käytettävissä on kanssa 5:41:26 h pitkä äänikirja. Äänikirja ei rajoita sinua nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, vaan pystyt nyt nauttia kirjasta milloin haluat esimerkiksi autossa. Tämän kirjan lukijana on Kirsti Valve. Kyseisen teoksen julkaisi Gummerus 2020-08-10. Aloita saman tien äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin kyet nautiskelemaan kirjoista todella tuoreella tavalla. Äänikirjat ja e-kirjat tallustavat kätevästi mukanasi puhelimessasi. Mikäli vaadit mennä' kunnollisesti äänikirjojen maailmaan, sinun aloittaa ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ jolloin hyödynnettävänäsi on huikea yhditelmä omalaatuisia äänikirjoja. Suurinosa äänikirjapalveluista tarjoilee myös vapaan kokeilujakson, tähän tapaan kykenet ilmaiseksi kokeilla palvelua ilman euroakaan*.