Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Elina Kilkku - Mahdoton elämä maksuttomasti

Raikkaan feministinen kuvaus taiteilijaelämästä nykypäivän Suomessa

Elina Kilkun Mahdoton elämä jatkaa Alinan tarinaa ja tarjoaa jälleen sysimustaa huumoria, reipasta irrottelua ja taitelijaelämää nykypäivän Suomessa.

Neljääkymmentä ikävuotta lähestyvä teatteriohjaaja ja pian ex-yh-äiti Alina on sovittamassa hääpukua. Kaikki on täydellistä. Hän on muuttanut tulevan miehensä, kuuluisan teatteriohjaajan Matias Raatteentien ja lasten kanssa rintamamiestaloon, jonka huoneissa kukkivat kauniit tapetit ja pihalla on lapsille oma hiekkalaatikko.

Myös Alinan työelämässä paistaa aurinko. Hän on juuri saanut ensi-iltaan kirjoittamansa ja ohjaamansa Mahdoton-näytelmän, ja uusi ohjaustyö on jo odottamassa. Vihdoinkin elämänpalaset loksahtelevat kohdilleen. Sitten Alinan näytelmästä julkaistaan kritiikki Helsingin Sanomissa.

Elina Kilkun Mahdoton elämä jatkaa Alinan tarinaa, joka sai alkunsa romaanissa Täydellinen näytelmä. Kilkku kuvaa puolisoiden välistä kilpailua, kateutta, hylätyksi ja mitätöidyksi tulemisen tunteita. Railakkaasti irrottelevaan tyyliin kerrottu tarina pureutuu jälleen perinteisten työmarkkinoiden ulkopuolella leipänsä ansaitsevien asemaan ja erityisesti naistaiteilijan osaan niin perhe- kuin työelämässä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elina Kilkku

Julkaistu

2020-08-06

Lukija

Hanna Kaila

Äänikirjan pituus

543 min

E-kirjan pituus

201 sivua

Tietoa kirjasta Mahdoton elämä

Mahdoton elämä on sykähdyttävä ja viihdyttävä romaanit, mikä ei toden totta jätä varmasti väsyneeksi. Tämän mielenkiintoisen kirjan on kirjoittanut Elina Kilkku. Mahdoton elämä on pituudeltaan 201 sivua, siis näinollen osuva pituus luettavaksi. Luettavan kirjan vierellä saatavilla on lisäksi mahtava äänikirja, minkä avulla vietät jopa 9:03:21 tuntia. Äänikirja on rentouttava tapa kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet liikkumassa ja se saa myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan on lukenut Hanna Kaila. Teos on julkaistu 2020-08-06 ja kirjan julkaisijana toimii Bazar. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on miellyttävä keinolueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä kuljet. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat siirtyvät helposti mukana omassa puhelimessasi. Tämä kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä milloinkaan menetkään. Äänikirjojen kokeileminen on lisäksi vilpittömän vaivatonta, koska kykenet esteettömästi testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.