Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Riikka Ala-Harja - Maihinnousu maksuttomasti

Maihinnousu on vimmaisen puhutteleva romaani ranskalaisnaisesta, joka on menettämässä miehensä ja lapsensa yhtä aikaa.

41-vuotias Julie elää elämänsä raskainta vuotta Normandian maihinnousun maisemissa. Ensin pettää mies, sitten 8-vuotias Emma-tytär sairastuu syöpään. Liittoutuneet loivat sillanpääaseman Normandiaan kahdessa kuukaudessa kesällä 1944. Julien ja hänen tyttärensä kamppailut eivät ole ohi hetkessä.

"Romaanin riisuttu kieli ja paljas, raportinomainen kerronta alleviivaavat ahdistuksen kouriintuntuvaa kuvausta ja sitä, millaista on olla äärimmäisten tunteiden - vihan, rakkauden, raivon ja toivon - mahdottomassa aallokossa." -Finlandia-raadin 2012 perustelut palkintoehdokkuudelle

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Riikka Ala-Harja

Julkaistu

2013-12-02

Lukija

Pinja Flink

Äänikirjan pituus

276 min

E-kirjan pituus

100 sivua

Tietoa kirjasta Maihinnousu

Sähköistävä Maihinnousu on hyvä romaanit, jota kuunnellessa kellonaika haihtuu tyystin. Tämän uskomattoman teoksen on raapustanut Riikka Ala-Harja. Kyseinen romaanit pitää sisällään 100 sivua, minkä rinnalla iloita jopa useampi ilta. Sinun ei ole onneksi vaadittua taipua vain luettavaan versioon, saatavissa on kanssa 4:36:48 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei hillitse lukijaansa nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sitä vastoin voit nyt nauttia kirjasta missä ja milloin haluat esim kävelyllä. Äänikirjan sointuvana kertojana toimii Pinja Flink. Kyseisen kirjan julkaisi Otava 2013-12-02. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät hyvin modernin tavan nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat tahtomasi äänikirjasovelluksen. Tilittämällä noin 15€ kuukausihinnan korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat omana elinaikanasi. Paras käyttäjälle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa eli saat sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja valita onko ohjelma juuri sinulle asianmukainen.