E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna Burns - Maitomies maksuttomasti

On vaarallista olla kiinnostava tässä nimettömässä kaupungissa. Keskimmäinen siskoista salaa todennäköisen poikaystävänsä äidiltä. Tapaamiset Maitomiehen kanssa hän pitää kaikilta pimennossa. Mutta kun ensimmäinen lanko aavistaa hänen salaisuutensa ja huhut alkavat velloa, keskimmäinen sisko muuttuu ”kiinnostavaksi”. Se on pahinta mitä voi tapahtua. Jos on kiinnostava, silloin huomataan, ja jos on huomattu, on vaarassa...

Maitomies on tarina juoruista ja kuulopuheista, seksuaalisesta häirinnästä ja vaikenemisesta, joilla on tuhoisat seuraukset.. Romaanin tapahtumat sijoittuvat nimettömään kaupunkiin ja tuntemattomaan aikakauteen, ja kirjan henkilöt ovat tunnistettavissa vain keskinäisistä suhteistaan. Päähenkilö on 18-vuotias keskimmäinen siskoista ja romaanin nimihenkilö, Maitomies, puolisotilaallisiin joukkoihin kuuluva, naista paljon vanhempi mies.

Alkuaan pohjoisirlantilainen, nyt jo pitkään Englannissa asunut Anna Burns kirjoitti Maitomies-romaaninsa omien elämänkokemustensa innoittamana. Kirja palkittiin vuonna 2018 tärkeimmällä englanninkieliselle kirjallisuudelle jaettavalla palkinnolla, The Man Booker -palkinnolla. Teos sai myös arvostetun National Book Critics Circle -palkinnon. Kirjaa on verrattu Margaret Atwoodin Orjattaresi-teokseen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Burns

Julkaistu

2019-10-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

324 sivua

Tietoa kirjasta Maitomies

Maitomies on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Anna Burns. Tämän pituus on 324. Ethän kuitenkaan jää pelkästään digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Kuunneltava kirja ei rajoita sinua nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun saatat lukemaan, päinvastoin kykenet nyt iloita kirjasta missä tahdot esim ratikassa. Äänikirjan lumoavana kertojana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Docendo 2019-10-22. E- ja äänikirjat tarjoilevat kiehtovan tavan iloita jännittävistä kirjoista matkustaessa että kotona. Mikäli sinulla on omistamasi kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on myös mukanasi tuhansia eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on helppoa eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Paras vierailijalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat ilmaista kokeilua ja tällä tavalla kykenet vapaasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja ja testata onko sovellus sinulle asianmukainen.