E-kirja

Lue tai kuuntele

Ian McEwan - Makeannälkä maksuttomasti

"Nyt kun näen peilistä jotakin aivan muuta, voin sanoa sen suoraan. Minä todella olin kaunis."

Ison-Britannian turvallisuuspalvelu värvää nuoren Serena Fromen suoraa Cambridgesta vuonna 1972. Salaisessa tehtävässä koodinimeltä Makeannälkä Serena tutustuu nuoreen kirjoittajalupaukseen. Hän lumoutuu miehen teksteistä ja pian miehestä itsestään. Kylmää sotaa käydään niin kirjallisuudessa kuin rakkaudessa, eikä Serena enää tiedä, mihin tai kehen voi luottaa.

Leikkisä romaani kuvaa 1970-lukua ja vainoharhaiseksi käyvää kylmän sodan vakoilua, mutta ennen kaikkea kirjoittamista ja lukemista - sekä tietenkin rakkautta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ian McEwan

Julkaistu

2013-01-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

286 sivua

Tietoa kirjasta Makeannälkä

Makeannälkä on mukaansatempaava ja hauska romaanit, joka ei takuulla jätä lukijaansa kylmäksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Ian McEwan. Teoksen pituus on 286. Tottakai ei ole onneksi vaadittua tyytyä vain luettavaan versioon, käytettävissä on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja voi olla mahtava keino kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet liikkumassa ja saa myöskin iltalenkistä kivemman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Otava 2013-01-31. Ääni – ja digitaalinen kirja on kätevä tapa lukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä koskaan oletkaan. Tarvitset pelkästään puhelimen ja kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Jos vieläkin epäröit käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin kokeile sitä 2 viikon ajan.