E-kirja

Lue tai kuuntele

Catherine Cookson - Maltan enkeli maksuttomasti

Ward Gibson ei ole koskaan nähnyt mitään tanssityttö Fanny McQueenin kaltaista. Fanny esittää Maltan enkeliä newcastlelaisessa musiikkiteatterissa, ja hänen valovoimaisuutensa täyttää koko lavan. Wardin on pakko ajaa Newcastleen viikon ajan joka ikinen ilta, jotta hän saa katsella tuota uskomatonta naista.

Ward ei voi uskoa onneaan, kun ihastuminen paljastuu molemminpuoliseksi. Eteen tulee kuitenkin suuria ongelmia. Naapurin tytär Daisy Mason oli ymmärtänyt, että Ward olisi hänen tuleva aviomiehensä.

"Maltan enkeli" on Catherine Cooksonin romanttinen 1880-luvun Englantiin sijoittuva tarina.
Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. Hän julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. Hänen ensimmäinen romaaninsa, Kate Hannigan, julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on käännetty yli 20 kielelle. Cooksonilla itsellään oli työläistausta. Hänen historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhäisöä, vaan sankarittarilla on yleensä vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elämän puolesta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Catherine Cookson

Julkaistu

2020-02-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

382 sivua

Tietoa kirjasta Maltan enkeli

Lue nyt tapahtumarikas romaanit Maltan enkeli, jonka parissa saat vertaistaan vailla olevia tunteita. Teoksen on kirjoittanut Catherine Cookson. Kyseinen romaanit pitää sisällään 382 sivua, joiden seassa nautiskella moni hetki. Ethän silti tyydy vain e-kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin mukava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin kun olet bussissa ja saa myös lenkistä mielenkiintoisemman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2020-02-28. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot aivan uuden oven kirjojen pariin. Äänikirjojen käyttämiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat haluamasi kirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Äänikirjojen kokeileminen on myös äärimmäisen vaivatonta, koska kykenet sitoutumatta yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.