E-kirja

Lue tai kuuntele

Salla Simukka - Marilyn, Marilyn 1 maksuttomasti

Kaksitoista suomalaista kirjailijaa otti novellinsa aiheeksi Marilyn Monroen, historian tunnetuimman blondin ja myyttisen näyttelijän.

Kertomuksissa vieraillaan Marilynin nuoruudessa ja elokuvauran tähtihetkissä, mutta myös suomalaisten ihmisten arjessa, jossa Marilyn nousee esiin mitä yllättävimmillä tavoilla. Teokset sisältävät lisäksi hauskoja infolaatikoita ja tietoa novelleissa mainituista todellisista ihmisistä.

Salla Simukan novellissa Drag Queen arvoituksellinen hahmo valmistautuu pikkutarkkojen yksityiskohtien kautta olemaan Marilyn. Miksi jokainen detalji on niin tärkeä ? ja kuka hän oikeastaan on?

Salla Simukka on tamperelainen kirjailija, joka lumoutuu Marilynin naurusta kerran toisensa jälkeen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Salla Simukka

Julkaistu

2017-03-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

9 sivua

Tietoa kirjasta Marilyn, Marilyn 1

Marilyn, Marilyn 1 on vaikuttava ja hauska romaanit, mikä ei taatusti jätä kuuntelijaansa tylsistyneeksi. Teoksen tekijänä on ollut Salla Simukka. Tämä teos on pituudeltaan 9 sivua, siis nautintoa piisaa runsaasti ajanjaksoksi. Tottakai ei ole silti vaadittua taipua ainoastaan luettavaan versioon, lisäksi poimittavana on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on kätevä keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet julkisessa ja se saa lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-03-15 julkasijan Tammi toimesta. E- sekä äänikirjat antavat nautittavan sauman nautiskella kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Se onnistuu helposti, kunhan vain omistat puhelimen. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen yrittäminen on kanssa todella helppoa, sillä voit esteettömästi kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.