E-kirja

Lue tai kuuntele

Saara Turunen - Marilyn, Marilyn 3 maksuttomasti

Kaksitoista suomalaista kirjailijaa otti novellinsa aiheeksi Marilyn Monroen, historian tunnetuimman blondin ja myyttisen näyttelijän.

Kertomuksissa vieraillaan Marilynin nuoruudessa ja elokuvauran tähtihetkissä, mutta myös suomalaisten ihmisten arjessa, jossa Marilyn nousee esiin mitä yllättävimmillä tavoilla. Teokset sisältävät lisäksi hauskoja infolaatikoita ja tietoa novelleissa mainituista todellisista ihmisistä.

Saara Turusen novellissa Minä ja se toinen lapsuuttaan ja elokuva-uraansa muisteleva Marilyn saa yllättävän yhteyden hänestä lukevaan ja kirjoittavaan naiseen toisessa ajassa.

Saara Turunen on helsinkiläinen kirjailija-ohjaaja, jonka mielestä Marilyn Monroe on upea, mutta samaan aikaan hunajapupuilun naisvartalon esineellistävä perinne herättää Turusessa ristiriitaisia tunteita.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Saara Turunen

Julkaistu

2017-03-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

12 sivua

Tietoa kirjasta Marilyn, Marilyn 3

Kuuntele vauhdikas romaanit Marilyn, Marilyn 3, jonka rinnalla tunnet vertaistaan vailla olevia hetkiä. Tämän ensiluokkaisen teoksen on tehnyt Saara Turunen. Marilyn, Marilyn 3 on pituudeltaan 12 sivua, eli näinollen hyvä pituus luettavaksi. Ethän missään nimessä tyydy pelkästään digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on toimiva käytäntö nauttia kirjaa olitpa sitten metrossa, bussissa tai esimerkiksi juoksemassa. Tämän kirjan lukee tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Tammi 2017-03-15. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin maittava tapa lueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikinä kuljet. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit mielimäsi kirjasovelluksen. Sovellukset pyörivät perinteisesti kiinteällä maksulla, millä kykenet kuuntelemaan lukemattomasti erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan jännittäviä elektronisia kirjoja. Paras asiakkaalle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa eli saat rajoituksetta testata parin viikon ajan äänikirjoja ja testata onko palvelu juuri sinulle hyvä.