E-kirja

Lue tai kuuntele

Peter Franzén - Marilyn, Marilyn 4 maksuttomasti

Kaksitoista suomalaista kirjailijaa otti novellinsa aiheeksi Marilyn Monroen, historian tunnetuimman blondin ja myyttisen näyttelijän.

Kertomuksissa vieraillaan Marilynin nuoruudessa ja elokuvauran tähtihetkissä, mutta myös suomalaisten ihmisten arjessa, jossa Marilyn nousee esiin mitä yllättävimmillä tavoilla. Teokset sisältävät lisäksi hauskoja infolaatikoita ja tietoa novelleissa mainituista todellisista ihmisistä.

Peter Franzénin novelli Nana-Jeane sijoittuu hollywoodilaiseen hotelliin, jonka huonepalvelijan saama samppanjatilaus saa perin yllättävän käänteen.

Peter Franzén on keminmaalainen tarjoilija, joka haluaisi näytellä Marilynin jumpperin kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Peter Franzén

Julkaistu

2017-03-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

12 sivua

Tietoa kirjasta Marilyn, Marilyn 4

Marilyn, Marilyn 4 on luomava ja viihdyttävä romaanit, joka ei ehdottomasti jätä todellakaan vaisuksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Peter Franzén. Marilyn, Marilyn 4 on pituudeltaan 12 sivua, eli näinollen mainio pituus luettavaksi. Luettavan kirjan ohella saatavilla on äänikirja, jonka parissa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja tekee myös lenkistä ainutlaatuisemman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2017-03-15 julkaisijan Tammi toimesta. E- sekä äänikirjat tuottavat ainutlaatuisen keinon nautiskella kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat liikkuvat kätevästi mukana omassa puhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti 10-15€ kuukausimaksulla, millä pääset kuuntelemaan loputtomasti useita eri äänikirjoja tai lukemaan mukaansatempaavia e-kirjoja. Jos edelleen epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin yritä sitä 2 viikon ajan.