E-kirja

Lue tai kuuntele

Matti Almila - Marisan miehet maksuttomasti

Kun Marisan miesystävä Reino katoaa, kääntää Marisa heti epäilevän katseensa entiseen mieheensä Mikkoon. Mikko oli heidän suhteensa aikana varsinainen nyhverö, suorastaan tylsää seuraa. Voisiko hän olla katoamisen taustalla?

Mikko myös osallistuu Reinon etsintäoperaatioihin poliisin kanssa. Ovatko hänen motiivinsa puhtaat, vai onko hänen tarkoituksenaan ohjata tutkintaa väärään suuntaan? Vai ovatko Marisan epäilykset järkeviä laisinkaan? Matti Almila (1927-1998) oli suomalainen kirjailija ja pakinoitsija. Hänet tunnetaan erityisesti rikosromaaneista ja pseudonyymillä Kai de Puu julkaistuista pakinoista. Hän oli kokenut toimittaja ja kirjoitti useisiin eri lehtiin. Toimittajan ammattitaito näkyy hänen romaaneissaan, joiden juoni kulkee sujuvasti. Yksityiskohdat ovat kohdallaan, ja juoni avautuu lukijalle tutkinnanomaisella logiikalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matti Almila

Julkaistu

2020-09-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

122 sivua

Tietoa kirjasta Marisan miehet

Kiehtova Marisan miehet on hurja romaanit, jota kuunneltaessa kellonaika karkkoaa tyystin. Kirjan tekijänä on ollut Matti Almila. Lukemista löytää 122 sivua, minkä avulla kykenet saada mielenkiintoisa hetkiä. Digitaalisen kirjan vierellä tarjottavana on lisäksi omaperäinen äänikirja, jonka mukana vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei estä sinua nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun saatat lukemaan, vaan voit nyt iloita kirjasta missä tahdot kuten vaikka automatkalla. Tämän kirjan lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-09-11 julkasijan tuntematon toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket tykkänään uuden oven kirjojen pariin. Silloin kun sinulla on älypuhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi mukanasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kun epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.