E-kirja

Lue tai kuuntele

Kristofer Janson - Marit Skjölte maksuttomasti

Perhe kiiruhtaa kohti laivaa. He ovat jo nyt myöhässä. Laiva on suuntaamassa kohti Amerikkaa, jonne perhe on lähdössä siirtolaisiksi.

Perheen tytär Marit kääntyy kuitenkin viime tingassa toiseen suuntaan ja jättäytyy pois laivasta. Hän on rakastunut, eikä halua jättää Andersia.

Mutta onko Anders Maritin suuren päätöksen arvoinen?

Kristofer Jansonin "Marit Skjölte" on vahva ja elävä kuvaus katkeruudesta ja onnettomasta rakkaudesta, joka ei suostu sammumaan. Romaanista on tehty myös elokuva vuonna 1926. Kristofer Janson (1841–1917) oli norjalainen kirjailija ja runoilija. Hän syntyi Bergenissä, mutta asui osan elämästään Yhdysvalloissa. Janson opiskeli teologiaa Oslon yliopistossa, ja monissa Jansonin teoksissa onkin kristillistä tematiikkaa. Janson oli unitarismin kannattaja. Unitarismissa uskotaan, että Jumalalla on kolminaisuusopin sijaan vain yksi persoona.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kristofer Janson

Julkaistu

2020-04-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

73 sivua

Tietoa kirjasta Marit Skjölte

Marit Skjölte on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän upean kirjan on raapustanut Kristofer Janson. Tästä kirjasta löytää 73 sivua, minkä parissa on mahdollista elää ainutkertaisia hetkiä. Älä rajoitu vain e-kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Kuunneltava kirja ei hillitse lukijaansa iloitsemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun pystyt lukemaan, puolestaan pystyt nyt nauttia kirjasta heti kun tahdot esimerkiksi pyöräilessä. Tämän kirjan lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-04-06 julkasijan Saga Egmont toimesta. Ääni – sekä e-kirja onkin loistava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan menet. Tarvitset vain kännykän ja kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Mikäli vielä epäilet käyttäisitkö tätä sovellusta, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.