Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Edward St. Aubyn - Mediamoguli maksuttomasti

Kun valta sokaisee.

Ajankohtainen tulkinta Shakespearen Kuningas Learista. Tragedia kansainvälisen mediakonsernin johtajasta, jonka valta on sokaissut ja lähipiiri pettänyt.

Mediakeisari Henry Dunbar on teljettynä Meadowmeadeen, yläluokkaiseen parantolaan Englannin maaseudulla, ainoana seuranaan dementoitunut komedianäyttelijä. Dunbar karkaa ylängölle ja pian hänen kannoillaan on koko perhe. Mutta tavoittaako Dunbarin ensimmäisenä hänen rakastettu ja rakastava kuopuksensa Florence vai tämän sisaret Abigail ja Megan, joiden ainoana päämääränä on vapauttaa Dunbar omaisuudestaan. "Uudelleen kirjoittamisesta tulee uudelleen elämistä, ohikiitävä häivähdys Shakespearen saavuttamatonta henkeä. Kaikki muu, trillereiden tapaan, on juonta ja lavasteita." New York Times

Edward St Aubyn on Suomessa tunnettu Patrick Melrose -romaanien kirjoittaja. Romaanit on suomentanut Markku Päkkilä, joka vastaa myös Mediamogulin suomennoksesta.

St Aubyn on syntynyt vuonna 1960, hän on naimisissa ja pariskunnalla on kaksi lasta. Perhe jakaa aikansa Englannin ja Ranskan välillä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward St. Aubyn

Julkaistu

2019-02-19

Lukija

Jussi Puhakka

Äänikirjan pituus

372 min

E-kirjan pituus

149 sivua

Tietoa kirjasta Mediamoguli

Kuuntele vauhdikas romaanit Mediamoguli, jonka parissa elät verrattomia kokemuksia. Kirjan tekijänä on ollut Edward St. Aubyn. Tämä romaanit pitää sisällään 149 sivua, joiden mukana nauttia vaikka moni tovi. E-kirjan kanssa kuunneltavissa on lisäksi äänikirja, jonka kanssa vietät jopa 6:12:03 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella ihan siellä jossa menet eli se saa matkasta kiinnostusta herättävän. Kirjan vetoavana lukijana toimii Jussi Puhakka. Kirja on alunperin julkaistu 2019-02-19 julkaisijan WSOY toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat tykkänään uuden keinon iloita kirjoista. Se kaikki toimii jouheasti, mikäli omistat älypuhelimen. Tilittämällä kuukausihinnan korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei takuulla lopu kirjat omana elämässäsi. Moni ohjelmista tarjoilee niin ikään vapaan kokeilun, milloin voit kahleettomasti yrittää sovellusta ilman maksuja*.