Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kaisa Haatanen - Meikkipussin pohjalta maksuttomasti

Salaviisas viihderomaani aikuisille naisille.

Naurua naisten itsetutkiskelulle, kertomus josta kuoriutuu kuin vaivihkaa elämäntapaopas, kepeä mutta välillä armoton ja kipeäkin.

Tytti Karakoski, kohta viisikymppisen kustannuspäällikön energia, into ja uteliaisuus maailmaa kohtaan lopahtavat. Väsymys muuttuu uupumukseksi, raukeus välinpitämättömyydeksi. Onneksi hänen taloudellinen tilanteensa antaa myöten ihmiskokeelle. On aika pysähtyä ja harkita elämänmuutosta. On aika ryhtyä listaamaan asioita, joilla on ollut merkitystä. Aakkosjärjestyksessä. Näistä muistiinpanoista aukeaa laajakangas aikuisen naimattoman naisen elämään. Teksti piirtää herkullisen ja tarkan kuvan siitä, millaista tuon elämän pitäisi olla ja näyttää julman vääjäämättömästi, millaista se oikeasti on.

Kaisa Haatanen (s. 1966) on helsinkiläinen kustannuspäällikkö. Hän on vanhapiika, esikoinen ja isosisko, ei erityisen ruma eikä erityisen kaunis, tukeva mutta isorintainen esikoiskirjailija.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaisa Haatanen

Julkaistu

2015-09-30

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

227 min

E-kirjan pituus

85 sivua

Tietoa kirjasta Meikkipussin pohjalta

Lue heti vaiheakas romaanit Meikkipussin pohjalta, jonka kera koet ainutlaatuisia tunteita. Tämän ensiluokkaisen kirjan on raapustanut Kaisa Haatanen. Tämä romaanit pitää sisällään 85 sivua, minkä kanssa olla jopa moni hetki. Lisäksi e-kirjasta on tehty myöskin kuunneltava versio, minkä kesto on 3:47:22 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella täsmälleen siellä missä ikinä kuljet joten se saa matkasta kiintoisamman. Tämän kirjan sinulle lukee Krista Putkonen-Örn. Teos on julkaistu 2015-09-30 ja teoksen julkaisijana toimii WSOY. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät tyystin uudenaikaisen tavan iloita kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat reissaavat helposti mukana älypuhelimessasi. Tilittämällä kiinteän kuukausihinnan avaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuulla lopu kirjat omana elämässäsi. Kirjojen kokeileminen on samoin suunnattoman vaivatonta, koska pystyt esteettömästi kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.