Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kreetta Onkeli - Meiltähän tämä käy maksuttomasti

”Tyttö hyvä, sinun on nyt ryhdistäydyttävä ja kasattava itsesi.”

Meiltähän tämä käy on ajankohtainen kertomus elämäntapaoppaiden Suomesta, perheen eristyneisyydestä sekä hyvinvointiyhteiskunnasta, jossa kaikki eivät pysy mukana.

Rouva Paula von Renqvistin elämä muodostuu vastakohtaisuuksista. Joulukuussa hän nautiskelee särkipaloja linnanjuhlissa. Tammikuussa hän on asunnoton.

Paula on halunnut luoda kodin teini-ikäisille lapsilleen ja menestyvälle miehelleen. Hän tahtoisi elää hyvää elämää, mutta ei tiedä, kuinka se tehdään. Vastausten puutteessa hän huojentautuu viinillä, niin kuin kantakaupungissa on tapana.

Tutussa bistrossa Paulan tielle osuu joogaohjaaja Jalo, mies kuin toisesta maailmasta, ja niin Paula herää eloon. Avioliitosta irtautuminen vailla ammattia ja varallisuutta ei ole ihan ongelmatonta, mutta viininhehkuisen rakkauden houkutus on suuri.

Pian Paula saa huomata ajautuneensa yhä kauemmas toiveistaan ja perheestään.

Kreetta Onkeli (s. 1970) on helsinkiläinen kirjailija, käsikirjoittaja ja kolumnisti. Hänelle on myönnetty Kalevi Jäntin palkinto 1997 ja Finlandia Junior 2013. Parhaiten Onkeli tunnetaan esikoisromaanistaan Ilonen talo (WSOY 1996), jossa Onkeli tarkasteli alkoholismia lapsen silmin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kreetta Onkeli

Julkaistu

2020-08-10

Lukija

Karoliina Kudjoi

Äänikirjan pituus

391 min

E-kirjan pituus

147 sivua

Tietoa kirjasta Meiltähän tämä käy

Kuuntele nyt vauhdikas romaanit Meiltähän tämä käy, jonka kera vastaanotat vertaistaan vailla olevia hetkiä. Tämän kirjan on kirjoittanut Kreetta Onkeli. Tämän pituus on 147. Ethän takerru pelkästään e-kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 6:31:42 tunnissa. Äänikirja voi olla loistava keino kuunnella kirjaa myöskin kun olet matkustamassa ja luo myöskin lenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan vetoavana äänenä toimii Karoliina Kudjoi. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-08-10 julkasijan WSOY toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja on mieleinen konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikänään menetkään. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat parhaan kirjasovelluksen. Sovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan määrättömästi monia äänikirjoja sekä lukemaan jännittäviä elektronisia kirjoja. Paras käyttäjälle on että, lähimain kaikki sovellukset tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa milloin saat sitoutumatta kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja ja selvittää onko palvelu sinulle oikea.