E-kirja

Lue tai kuuntele

Anneli Meriläinen - Menneisyyden mainingit maksuttomasti

Skotlantilainen esikouluopettaja Annie tulee vierailulle Kokkolaan. Annie saa nopeasti selville, että ratkaisu hänen sukunsa salaisuuksiin olisi juuri täällä, Suomen Pohjanmaalla. Mitä oikein tapahtui niille englantilaisille sotilaille, jotka joutuivat Krimin sodassa suomalaisten vangiksi?

Muutkin salaisuudet nostavat päätään tässä romanttisessa jännitystarinassa. Kuka ryöstää kultasepänliikkeen? Entä mistä ullakolta kuuluva rapina johtuu? Menneisyys ja nykyisyys kietoutuvat toisiinsa, kun Annie selvittää sukunsa salattua historiaa. Anneli Meriläisen (s. 1947) tuotanto koostuu kuudesta romanttisesta romaanista. Lisäksi hän on kirjoittanut kirja-arvosteluja, runoja ja matkakertomuksia. Meriläinen on toiminut pitkään kulttuuri- ja avustustoiminnan parissa. Hän on ansainnut toiminnastaan useita stipendejä ja apurahoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anneli Meriläinen

Julkaistu

2020-08-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

210 sivua

Tietoa kirjasta Menneisyyden mainingit

Lue välittömästi vaiheakas romaanit Menneisyyden mainingit, jonka kera elät vertaistaan vailla olevia fiiliksiä. Kirjan tekijänä on ollut Anneli Meriläinen. Tästä kirjasta löytää 210 sivua, niiden mukana saatat kokea ainutkertaisia oivaluksia. Luettavan kirjan lisäksi tarjolla on lisäksi mahtava äänikirja, jonka seassa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei estä lukijaansa iloitsemaan kirjasta vain silloin kun pystyt lukemaan, sen sijaan kykenet iloita kirjasta heti kun tahdot kuten vaikka autossa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teos on julkaistu 2020-08-12 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. Ääni – sekä myös e-kirja on mahtava konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä milloinkaan kuljetkaan. Tämä kaikki toimii helposti, kun ainoastaan omistat älypuhelimen. Se kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 20e kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan lukemattoman määrän kirjoja missä koskaan liikut. Jos et ole takuuvarma onko tämän kaltainen sovellus käypä itsellesi, niin pystyt yrittää tahtomaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.