E-kirja

Lue tai kuuntele

Aukusti Högman - Merimiehen matkamuistelmia II maalla ja merellä. maksuttomasti

Haaksirikosta selvinnyt nuori suomalainen merimies suuntaa tällä kertaa Intian Kalkuttaan. Kalkutta ihmetyttää väreillään ja vieraalla kulttuurillaan. Päätyypä merimies särkemään myös intialaisen kaunottaren sydämen. "Merimiehen muistelmat II" jatkaa siitä, mihin "Merimiehen muistelmat I" jäi.

"Siis ulos taasen meren myrskyihin, harjanteille vaahtopäisten laineitten, kentiesi uusiin vaaroihin ja kärsimyksiin ja ehkä sittenkin saamaan kostean haudan levottoman meren pohjassa syvyydessä! Mutta mitäpäs siitä; sepä se onkin merimiehen oikea hauta, samoin kuin sotilaan verinen taistelutanner."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Aukusti Högman

Julkaistu

2019-07-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

120 sivua

Tietoa kirjasta Merimiehen matkamuistelmia II maalla ja merellä.

Lue nyt mielenkiintoinen romaanit Merimiehen matkamuistelmia II maalla ja merellä., minkä rinnalla koet vertaistaan vailla olevia kokemuksia. Aukusti Högman on kirjan kirjoittajana. Teoksesta löytää 120 sivua, joiden rinnalla onnistut vastaanottaa jännittäviä tuntemuksia. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä messissä vastaanotat jopa 0:00:00 h. Äänikirja on kätevä keino nauttia kirjaa olitpa junassa, autossa tai esimerkiksi juoksemassa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2019-07-15 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. E- sekä äänikirjat lisäävät ainutlaatuisen tavan iloita kiehtovista kirjoista matkustaessa tai kotona. Tarviit ainoastaan kännykän niin kyydissäsi on monia kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 15euron kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä kuljet. Jos vieläkin epäröit käyttäisitkö palvelua, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.