E-kirja

Lue tai kuuntele

Teuvo Pakkala - Meripoikia maksuttomasti

Merikapteeni Ramberg on iskenyt silmänsä viehättävään neitoon. Neidon nimi on hänen kuulemansa mukaan Elviira Parhiala. Kapteeni ei kuitenkaan arvaa, että hänellä on mennyt neitojen nimet sekaisin – hänen ihastuksensa kohde on joku aivan muu kuin luotsi Parhialan tytär.

Teuvo Pakkalan "Meripoikia" on humoristinen historiallinen näytelmä, joka sijoittuu 1860-luvun Pohjanmaalle. Eletään merimiesten kulta-aikaa: monessa perheessä on mies merillä, vieraat kielet vaikuttavat lauluihin ja sanontoihin. Kirjailija Teuvo Pakkala (1862–1925) tunnetaan erityisesti lasten elämää kuvaavista novelleista. Hänen tyylinsä luokitellaan yleensä joko realistiseksi tai naturalistiseksi. Pakkala julkaisi myös romaaneja, näytelmiä ja muistelmia. Pakkala aloitti lääketieteen, historian ja kielten opinnot Helsingin yliopistossa, mutta opinnot jäivät kesken. Hän siirtyi työskentelemään lehtimiehenä, minkä myötä kirjoittamisesta tuli hänelle yhä merkityksellisempää. Esikoisteos "Lapsuuteni muistoja" julkaistiin vuonna 1885. Myöhemmin Pakkala työskenteli myös kustannustoimittajana Otavalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Teuvo Pakkala

Julkaistu

2020-04-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

82 sivua

Tietoa kirjasta Meripoikia

Meripoikia on jännittävä sekä kiintoisa romaanit, mikä ei taatusti jätä todellakaan tylsistyneeksi. Tämän mielenkiintoisen kirjan on raapustanut Teuvo Pakkala. Kyseisestä kirjasta löytyy 82 sivua, joiden rinnalla onnistut viettää ainutlaatuisia oivaluksia. Älä kuitenkaan jää vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin erinoimainen tapa nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, bussissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Kirjan lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-04-10. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät aivan uudenlaisen keinon nauttia kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat reissaavat mukavasti mukana omassa kännykässäsi. Tilittämällä noin 10€ kk-maksun korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei todella lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Moni äänikirjapalveluista tarjoaa lisäksi ilmaisen ilmaisjakson, jolloin pystyt esteettömästi testata sovellusta ilman maksuja*.