E-kirja

Lue tai kuuntele

Eira Pättikangas - Meri sininen kuin taivas maksuttomasti

Meiningin vauraassa talossa käydään pitkällistä kädenvääntöä, kun tytär ilmoittaa haluavansa emäntäkoulun sijasta kaupunkiin kauppakouluun. Liia saa kuin saakin tahtonsa läpi, kun myös kortteeri järjestyy: leskeksi jäänyt Jenny-täti, oman aikansa mittapuulla moderni kaupunkilainen naisihminen, ottaa hänet siipiensä suojaan. Kotikulmien ensi-ihastus häipyy mielestä koulukaupungin vilkkaassa hyörinässä - etenkin sen jälkeen, kun Liian kohdalle osuu filmitähdenkomea sotilasasuinen Jori. Mutta sitten alkaa sota, ja kaikki muuttuu.

Eira Pättikangas kuvaa juurevaa pohjalaista elämänmenoa lähestyvän sodan varjossa niin kotoisalla maaseudulla kuin vieraalta tuntuvassa kaupungissa. Hänen tarinaansa mahtuu useitakin naiskohtaloita: vahvoja, itsenäisiä yksineläjiä ja hellämielisempiä kodin hengettäriä. Kaikkia yhdistää sama väkevä kotiseutuun ja sen elämänmenoon kuulumisen tunne ja eloisa puheenparsi.

Eira Pättikangas on Kurikassa asuva kirjailija, joka on kirjoittanut jo kahdeksantoista rakastettua, muhevan pohjalaismurteen värittämää historiallista romaania.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eira Pättikangas

Julkaistu

2019-03-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

170 sivua

Tietoa kirjasta Meri sininen kuin taivas

Meri sininen kuin taivas on kutkuttava sekä hauska romaanit, joka ei taatusti jätä missään nimessä väsyneeksi. Kirjan teki Eira Pättikangas. Meri sininen kuin taivas on pituudeltaan 170 sivua, joten asiallinen pituus lukemiseen. Ethän missään nimessä rajoitu ainoastaan e-kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa voit kuunnella justiinsa siellä jossa milloinkin menet ja se luo matkasta kuin matkasta kiinnostavamman. Kyseisen äänikirjan kertoja on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-03-15 julkasijan Otava toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket aivan uuden oven kirjojen maailmaan. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat valitsemasi kirjasovelluksen. Sovellukset pyörivät perinteisesti 10-20e maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan rajatomasti monia äänikirjoja tai lukemaan kiintoisia digitaalisia kirjoja. Kun et ole varma onko tämän tyyppinen sovellus hyvä sinulle, niin pystyt testata tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.