E-kirja

Lue tai kuuntele

Saskia Walker - Merten kuningatar maksuttomasti

Merten kuningatar

Kun noidan lihallisten nautintojen himo kerran herää,
se ei tunne rajoja

Jouduttuaan pakenemaan hyväntekijänsä häikäilemätöntä kiinnostusta hänen taian taitoaan kohtaan ei Margaret Taskill ollut koskaan kaivannut apua niin kipeästi. Siitä syystä hän suunnittelee ylipuhuvansa skotlantilaisen kapteeni Roderick Cameronin ottamaan hänet laivaansa, ja tarjoutuu lunastamaan matkan Englannista synnyinseuduilleen Dundeehin ainoalla valuutalla, jota hän kykenee tarjoamaan: neitsyydellään.

Maisie antautuu merikapteeni Roderick Cameronin väkevälle seksuaalisuudelle taatakseen oman turvallisuutensa. Keskinäinen mieltymys kasvaa hallitsemattomaksi haluksi, joka päästää hänen sisällään valloilleen mahtavia voimia. Matka uhkaa käydä vaaralliseksi Maisien joutuessa salaamaan totuuden siitä mikä hän on ja pitämään kurissa taikauskoista miehistöä.

Kun Maisien vauras hyväntekijä lähtee suojattinsa perään, Roderickin täytyy pysytellä Britannian laivaston edellä, kunnes Maisien taikuus saattaa miehet kapinan partaalle. Kapteeni ehkä uskoo hallitsevansa tilannetta laivallaan, mutta siinäkin suhteessa hän joutuu vielä yllättymään...


 

 

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Saskia Walker

Julkaistu

2014-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

182 sivua

Tietoa kirjasta Merten kuningatar

Kuuntele heti tapahtumarikas romaanit Merten kuningatar, minkä kanssa vietät uniikkeja tunteita. Kirjan loi Saskia Walker. Tästä kirjasta löytää 182 sivua, joiden parissa saatat saada mahtavia kokemuksia. Lisäksi teoksesta löytyy myös äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun kykenet lukemaan, puolestaan voit nyt nautiskella kirjasta heti kun haluat muun muassa kävelyllä. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2014-06-01 julkasijan Harlequin toimesta. E- ja äänikirjat esittävät helpon tavan iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa että kotona. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat siirtyvät helposti mukanasi omassa kännykässäsi. Suorittamalla kuukausihinnan vapautat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei takuulla lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Parasta asiakkaalle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa ja siten saat vapaasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja selvittää onko palvelu juuri sinulle kelpo.