E-kirja

Lue tai kuuntele

J.T. Ellison - Metromurhat maksuttomasti

Metromurhat

Ja teen heille suuret kostoteot...

Tohtori Samantha Owens aloittaa alusta: uusi kaupunki, uusi työ, uusi miesystävä, uusi elämä. Hän yrittää saada etäisyyttä aviomiehensä ja lastensa musertavaan kuolemaan – mutta tuska on jättänyt arpensa.

Tuskin hän on saanut asetuttua Georgetownin yliopiston oikeuspatologian laitoksen toimistoonsa, kun hänet jo kutsutaan konsultoimaan pääkaupunkia ja koko maata järisyttäneessä jutussa. Washington DC:n metrossa levitetty tuntematon myrkky on aiheuttanut maanlaajuista paniikkia.

Xander Whitfield, entinen armeijan sissi ja Samin nykyinen miesystävä, tuntee harmaan eri sävyt. Hän tietää, millaista on joutua tekemään väärin oikeista syistä. Ainoastaan hänen hämmentävä yhteytensä tappajaan auttaa Samia löytämään totuuden... ja joutumaan jälleen kerran itse tulilinjalle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

J.T. Ellison

Julkaistu

2014-02-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

210 sivua

Tietoa kirjasta Metromurhat

Kuuntele välittömästi vaiheakas romaanit Metromurhat, minkä avulla koet suurenmoisia tunteita. Opuksen on kirjoittanut J.T. Ellison. Kirjan pituus on 210. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka mukana kuuntelet jopa 0:00:00 h. Äänikirja voi olla mukava käytäntö kuunnella kirjaa myös silloin kun olet julkisessa ja se tekee myöskin iltalenkistä jännittävämmän. Kyseisen äänikirjan kertoja on tuntematon. Kirja on julkaistu 2014-02-01 ja teoksen julkaisijana toimii Harlequin. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat hyvin uuden tavan nautiskella kirjoista. Tarviit pelkästään älypuhelimen jolloin mukanasi on satoja kirjoja. Mikäli tahdot päästä kunnolla kirjojen maailmaan, niin sinun alkaa tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15euroa jolloin sinulla on suurenmoinen kokoelma erilaisia äänikirjoja. Parasta vierailijalle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata kokeilua ja tällä tavalla pystyt sitoutumatta kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja testata onko palvelu juuri sinulle sovelias.