E-kirja

Lue tai kuuntele

Debbie Macomber - Metsäraitti 1022 maksuttomasti

Metsäraitti 1022

Palomies Mack McAfee asuu omistamassaan paritalossa omalla puolellaan, ja miettii kuumeisesti miten rakentaisi luottamukselliset välit rakastamaansa vuokralaiseen Mary Jo Wyseen. Mack on menettänyt sydämensä täysin Mary Jolle ja tämän pienelle tyttärelle Noellelle, jonka Mack auttoi maailmaan edellisenä jouluyönä.

Noellen isä David Rhodes on uhka Mary Jolle. Hän on tunnettu huijauksistaan ja Mary Jo pelkää tämän käyttävän isyyttään aseena, vaikka ei oikeasti ole kiinnostunut tyttärestään.

Mary Jo ja Mack saavat myös muuta ajateltavaa, kuin oman rakkauselämänsä, kun Mary Jo löytää vanhoja toisen maailmansodan aikaisia kirjeitä lattialautojen alta. Vanha rakkaustarina antaa heille uskoa paremmasta huomisesta, oikeasta onnesta ja rehellisestä rakkaudesta.

Cedar Coven kadut ovat jälleen täynnä koskettavia kohtaloita ja odottamattomia käänteitä – ikään katsomatta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Debbie Macomber

Julkaistu

2013-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

206 sivua

Tietoa kirjasta Metsäraitti 1022

Lue välittömästi jännittävä romaanit Metsäraitti 1022, jonka parissa vastaanotat suurenmoisia fiiliksiä. Teoksen on kirjoittanut Debbie Macomber. Kyseisestä kirjasta löytyy 206 sivua, minkä avulla mahdat saada ainutkertaisia hetkiä. Tämän lisäksi teoksesta on tehty myös kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin toimiva tapa kuunnella kirjaa myös silloin kun olet matkustamassa ja tekee myös lenkistä mielenkiintoisemman. NAME äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kirjan on julkaissut Harlequin 2013-05-01. Ääni – sekä e-kirja on helppo tapa lueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä missään tapauksessa oletkaan. Tarviit vain kännykän niin kyydissäsi on tuhansia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Jos edelleen epäröit käyttäisitkö palvelua, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.