E-kirja

Lue tai kuuntele

Petri Tamminen - Miehen ikävä maksuttomasti

"Tytötkin sulkeutuvat komeroon, mutta pojat eivät tule ulos. He seisovat pimeässä ja hengittävät äidin villatakkiin. Kauniina kesäpäivänä pojat panevat lusikan taskuun, polkevat Osuuskaupalle ja ostavat litran jäätelöä vihkoon. Makasiinin nurkalla he vilkuilevat ympärilleen kuin pedot, livahtavat laiturin alle ja rupeavat syömään. - Huolensa pojat maksavat kahteen kertaan, nyt ja 30 vuoden päästä."

Miehen ikävä ristivalaisee lempeän suorasukaisesti suomalaisen miehen elämän ja unelmat. Oli mies sitten pieni tai iso, isä, eno tai appi, Lapista tai Pohjanmaalta, hänellä on vapaudenkaipuunsa. Ja yksinäisyytensä - sitä miehiin kertyy kuin ikää ja rusketusta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Petri Tamminen

Julkaistu

2011-03-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

57 sivua

Tietoa kirjasta Miehen ikävä

Mielenkiintoinen Miehen ikävä on uskomaton romaanit, jota kuunneltaessa vuorokaudenaika unohtuu tyystin. Tämän suurenmoisen teoksen on kirjoittanut Petri Tamminen. Teoksen pituus on 57. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä myötä saat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja on mukava käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet liikkeellä ja se saa myös iltalenkistä kivemman. Kirjan sointuvana lukijana toimii tuntematon. Teos on julkaistu 2011-03-31 ja kirjan julkaisijana toimii Otava. E- ja äänikirjat esittävät ainutlaatuisen tavan nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Mikäli sinulla on oma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myös taskussasi lukemattomia kirjoja. Suorittamalla kiinteän kuukausihinnan vapautat oven kirjojen maailmaan, missä ei taatusti lopu kirjat omana elämässäsi. Kirjojen testaaminen on lisäksi vilpittömän mutkatonta, sillä voit vapaasti kokeilla sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.