E-kirja

Lue tai kuuntele

Lynne Graham, Barbara McMahon - Miehen monta rautaa / Se Oikea minulle maksuttomasti

Miehen monta rautaa

Tawny Blake lähtee "lainaamaan" Navarre Cazierin läppäriä pelastaakseen ystävänsä maineen – ja jää kiinni itse teossa! Luvassa on varmasti vähintään potkut hotellisiivoojan työstä, ellei pahempaakin. Mutta Cazier ehdottaakin aivan toisenlaista järjestelyä...

Tavoitellun miljardöörin on tyrehdytettävä uteliaan median löytöretket menneisyyden skandaaleihin, ja Tawnysta harjaantunut jetsethurmuri saa erinomaisen huomion vangitsijan ja mielenkiinnon harhauttajan... Median – ja omansa!Se Oikea minulle

Stacey Williams rakastaa lapsia ja matkustamista – hänen ei tarvitse miettiä, lähteäkö Luis Aldivistan kaksospoikien lastenhoitajaksi lomamatkalle Espanjaan vai ei.

Vaimonsa menettänyt Luis haluaa enää vain nähdä hymyn palaavan poikiensa kasvoille... mutta Staceyn elämänhalu on tarttuvaa! Stacey tietää, miten saada pojat kihertämään naurusta, mutta tumma, synkänkomea Luis on vaikeampi lähestyttävä. Stacey on vain tilapäinen apu, mutta nyt Luis haluaakin hänen jäävän vakituiseksi lastenhoitajaksi. Vai... vaimoksi?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lynne Graham, Barbara McMahon

Julkaistu

2013-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

222 sivua

Tietoa kirjasta Miehen monta rautaa / Se Oikea minulle

Miehen monta rautaa / Se Oikea minulle on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Lynne Graham, Barbara McMahon. Tämä kirja on sivumäärältään 222 sivua, joten iloa piisaa usemmaksi lukuhetkeksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä mukana saat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Kuunneltava kirja ei estä kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta vain siihen aikaan kun pystyt lukemaan, päinvastoin kykenet nyt nauttia kirjasta silloin kun mielit kuten autossa. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Harlequin 2013-07-01. Ääni – ja e-kirja onkin hyvä konstilukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa olet. Äänikirjojen kuunteluun sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat parhaan ohjelman. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti 10-15€ kk-maksulla, millä pääset kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Äänikirjojen kokeileminen on myös erittäin vaivatonta, sillä kykenet vapaasti yrittää sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.