E-kirja

Lue tai kuuntele

Sari Peltoniemi - Miehestä syntynyt ja muita satuja aikuisille maksuttomasti

Kun nainen synnytti kissan ja muita ihmeellisiä tarinoita

Jussi on äidin poika, joka mieluummin ajaa polkupyörällä kuin kruisailee autolla. Jussista kasvaa ompelutaitoinen, lempeä mies, joka osaa kuunnella. Taidoista on hyötyä, kun Jussi lähtee kosimaan prinsessaa - ja saa hänet.

Sari Peltoniemen Miehestä syntynyt palauttaa sadut alkuperäiselle paikalleen: aikuisten kirjallisuudeksi. Näissä saduissa henkilöt saattavat olla mielikuvitusolentoja ja tapahtumat epätodellisia, mutta aina päädytään ihmisenä olemisen peruskysymyksiin: miten tulla toimeen muiden kanssa, miten selvitä kiperistä elämänvaiheista - ja miten pitää yllä toivon liekkiä vaikeuksien keskellä.

Sadut kaukaa menneisyydestä lyövät kättä nykykertomusten kanssa, ja kohtaamisesta syntyy jotain aivan uutta. Kun sadut ottavat askeleen kohti nykymaailmaa, näkyviin tulee niiden elinvoima, kekseliäisyys ja viisaus.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sari Peltoniemi

Julkaistu

2014-05-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

70 sivua

Tietoa kirjasta Miehestä syntynyt ja muita satuja aikuisille

Miehestä syntynyt ja muita satuja aikuisille on mielenkiintoinen ja viihdyttävä romaanit, joka ei todella jätä todellakaan kylmäksi. Teoksen on kirjoittanut Sari Peltoniemi. Kirjan pituus on 70. Lisäksi e-kirjasta onnistuu kanssa äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella siellä missä milloinkin menetkään eli se tekee matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2014-05-22 julkasijan Atena toimesta. Pane alulle saman tien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen jolloin pystyt iloitsemaan kirjoista uudenaikaisella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat tahtomasi ohjelman. Se onnistuu maksamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan liikut. Suurinosa palveluista antaa toisaalta veloituksettoman ilmaisjakson, joten pystyt rajattomasti yrittää sovellusta ilman euroakaan*.