E-kirja

Lue tai kuuntele

Nikki Logan, Lynn Raye Harris - Mies - pelastava enkeli? / Vauhdikas romanssi maksuttomasti

Mies - pelastava enkeli?

Georgia tunsi olevansa täydellisen nöyryytetty – ja vielä tuhansien ihmisten kuullen. Hän oli kosinut Dania suorassa radiolähetyksessä ja saanut rukkaset. Mutta paetessaan radioasemalta hän kohtasi hississä pelastavan enkelin; miehen, joka tuntui ymmärtävän hänen nöyryyttävän tilansa.

Radioaseman johtoon kuuluva Zander tunnisti naisen nöyryytyksen ja halusi korvata tapahtuneen hänelle. Georgian vuosi, tulisi olemaan radio-ohjelma, jossa rukkaset saanut sinkku voisi etsiä itseään ja nauttia elämästä. Zander olisi kuin kärpäsenä katossa vain seuraamassa tilannetta ja nauhoittamassa Georgian kommentteja. Georgialla oli vuosi aikaa löytää itsensä ja miettiä voisiko nöyryytys vielä joskus kääntyä kosinnaksi.Vauhdikas romanssi

Faith oli d´Angeli Motorsin johtajan ja omistajan Lorenzon tunnollinen sihteeri. Hän ei ikinä harrastaisi tunteetonta seksiä eikä ikinä rakastuisi työnantajaansa. Lorenzo, eli Renzo, oli tottunut voittamaan niin kilparadoilla kuin makuuhuoneessakin. Hän ei ikinä luopuisi kilpailemisesta eikä antaisi tunteilleen valtaa. Hänellä oli tarve ja kyky näyttää olevansa paras.

Faith ja Renzo saivat kuitenkin huomata, että elämää suuremmat lupaukset saattavat murentua, jos ympärillä kukkii italialainen puutarha ja toisella on kyky osoittaa aitoa välittämistä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nikki Logan, Lynn Raye Harris

Julkaistu

2014-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Mies - pelastava enkeli? / Vauhdikas romanssi

Kuuntele heti vauhdikas romaanit Mies - pelastava enkeli? / Vauhdikas romanssi, minkä rinnalla tunnet tavattomia fiiliksiä. Kirjan kirjoittajana on ollut Nikki Logan, Lynn Raye Harris. Tämän pituus on 224. E-kirjan ohella tarjolla on lisäksi loistava äänikirja, minkä kera vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mahtava tapa kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, lentokoneessa tai vaikkapa juoksemassa. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Harlequin 2014-01-01. Ääni – sekä myös e-kirja on miellyttävä konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan olet. Tarviit vaan kännykän ja kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Kun et ole vakuuttunut onko tämän tyyppinen palvelu soveluas itsellesi, niin kykenet kokeilla valitsemaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.