E-kirja

Lue tai kuuntele

Maiju Lassila - Mimmi Paavaliina maksuttomasti

Mimmi Paavaliina on erikoislaatuinen nainen, jolla on lapsia monen eri miehen kanssa. Naimisissa Paavaliina ei kuitenkaan ole ikinä ollut. Paavaliina hämmentyykin kovasti, kun yhtäkkiä hänellä on useampikin kosija – vaan onko kosiomiehillä ihan puhtaat jauhot pusseissaan?

"Mimmi Paavaliina" on Algot Untolan salanimellä kirjoittama huisin hauska näytelmä, josta ei puutu käänteitä. Maiju Lassila oli kirjailija Algot Untolan (1868–1918) taiteilijanimi. Untola on suomalaisen kirjallisuushistorian erikoisimpia hahmoja. Hänen elämänsä oli täynnä uskomattomia käänteitä: ensin Untola työskenteli kansakouluopettajana Raahessa ja Viipurissa, mutta muutti vuonna 1900 puutavarakauppiaaksi Pietariin. Pietarissa Untola meni naimisiin, mutta erosi vaimostaan pian häiden jälkeen. Untola muutti Suomeen ja eli susiparina leskirouva Olga Jasinskin kanssa. Riidan päätteeksi Jasinski kaatoi happoa Untolan sukuelimille – ja tutkijoiden mukaan Untola julkaisi näiden tapahtumien jälkeen teoksia vain naisten nimillä. Maiju Lassilan lisäksi Untolan tunnettuja taiteilijanimiä ovat Irmari Rantamala, Väinö Stenberg, J.I. Vatanen, Liisan-Antti ja Jussi Porilainen. Untolan kuuluisin teos on Maiju Lassila -nimellä julkaistu "Tulitikkutyttö".

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maiju Lassila

Julkaistu

2020-05-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

56 sivua

Tietoa kirjasta Mimmi Paavaliina

Mimmi Paavaliina on häkellyttävä sekä kiintoisa romaanit, joka ei toden totta jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Teoksen teki Maiju Lassila. Mimmi Paavaliina on pituudeltaan 56 sivua, joten näinollen sopiva pituus luettavaksi. Luettavan kirjan lisäksi käsillä on äänikirja, minkä mukana vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla helppo keino kuunnella kirjaa hetkinä kun olet autossa ja se tekee myöskin kävelystä kivemman. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-05-25 julkasijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat kokonaan tuoreen tavan nautiskella kirjoista. Kun sinulla on puhelimesi taskussa, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia erilaisia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Mikäli et ole varma onko tämän mukainen palvelu sopiva itsellesi, niin onnistut kokeilla tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.