E-kirja

Lue tai kuuntele

Jeffrey Archer - Minkä taakseen jättää maksuttomasti

KOHTALO KULKEE OMIA POLKUJAAN

Cliftonin ja Barringtonin perheiden tiet ovat nivoutuneet toisiinsa jo vuosikymmeniä, mutta edessä ovat vaikeat ajat. Giles Barrington asettaa poliitikon uransa vaakalaudalle vaarallisen rakkauden tähden. Sebastian Cliftonin pään ja henkilökohtaisen elämän puolestaan sekoittaa intialainen kaunotar Priya. Lady Virginia Fenwickin vararikko vaikuttaa vääjäämättömältä. Emma Clifton joutuu tekemään vaikean päätöksen, joka voi muuttaa hänen miehensä Harryn elämän kokonaan. Harry Clifton haluaa päättäväisesti vapauttaa kirjailija Anatoli Babakovin Siperian vankileiriltä, kunnes tapahtuu jotain, mitä kukaan ei osannut odottaa...

Onnea ja epäonnea, rakkaussuhteita, poliittista draamaa, vakoilua ja juonittelua - sitä kaikkea mahtuu tähän Clifton-kronikan toiseksi viimeiseen osaan, jonka tapahtumat sijoittuvat 1970-luvulle. Kirja nousi heti ilmestymisensä jälkeen suoraan mm. New York Timesin ja Sunday Timesin bestsellerlistojen ykköseksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jeffrey Archer

Julkaistu

2020-07-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

315 sivua

Tietoa kirjasta Minkä taakseen jättää

Kuuntele nyt jännittävä romaanit Minkä taakseen jättää, minkä rinnalla vastaanotat suurenmoisia tunteita. Opuksen on kirjoittanut Jeffrey Archer. Kirjasta löytää 315 sivua, joiden mukana kykenet saada upeita lukuhetkiä. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka keskuudessa vastaanotat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja voi olla helppo käytäntö kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet matkustamassa ja se tekee lisäksi iltalenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Teoksen on julkaissut Sitruuna 2020-07-03. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät tyystin uudenaikaisen konstin nautiskella kirjoista. Se koko homma onnistuu mukavasti, kunhan vain omistat älypuhelimen. Tämä onnistuu tilittämällä 10 - 20e kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan liikut. Kun epäröit käyttäisitkö tätä palvelua, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.