E-kirja

Lue tai kuuntele

Jari Tervo - Minun sukuni tarina maksuttomasti

Sukunsa tutkiminen on aina loikka pimeään

Minun sukuni tarina? Se on nimi, jonka Jari Tervon uuden romaanin keskushenkilö, erehdyttävästi Jari Tervon näköinen kirjailija on päättänyt antaa pääteokselleen.

Mitään muuta teoksesta ei ole olemassakaan. Ei, vaikka kustantaja puhaltaa niskaan ja edellisestä teoksesta on kulunut jo kolme syksyä. Hädissään kirjailija tarttuu toiseen projektiin: kustantajan ehdottamaan elämäkertaan Matias Hermanni Kuukkelista, Suomen pahamaineisimmasta nykymurhaajasta. Kuukkelin elämäntyö on kolme tapettua. Mutta hänen elämäntyönsä on vielä kesken.Vankilan uumenissa kirjailija alkaa haastatella rovaniemeläistä Kuukkelia. Kuukkeli kertoo, kirjailija kirjoittaa, mutta asioille käy kuten asioiden tapana on, ne mutkistuvat. Kirjailijan puolukkareissulla kadonnut äiti, Kuukkelin tietosanakirjoja naisille kauppaava isä, kirjailijan isän uusi uhkea rakkaus, Armaniin pukeutuva ja kirjallisesti kunnianhimoinen vankilanjohtaja Pasander... kaikki kutoutuu yhteen seitiksi, jonka langat ovat mustia ja paksuja ja jonka kutoja pysyy näkymättömissä. Aina siihen saakka, kunnes on jo liian myöhäistä. Vankilan kuulusteluhuoneessa kirjailija on saapumassa pisteeseen, jossa kirjallisuus loppuu ja jossa todellisuus alkaa. Se ei ole mukava paikka.

Viidennessä romaanissaan Tervo laajentaa näkökulmaansa pohjoisesta myös pääkaupunkiseudulle. Tuttu kielen ja komiikan taju ja kyky luoda hätkähdyttäviä käänteitä seuraavat kirjailijan mukana. Minun sukuni tarina tuo Tervon kirjailijakuvaan uusia piirteitä vähentämättä lainkaan edellisten tehoa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jari Tervo

Julkaistu

2011-01-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

261 sivua

Tietoa kirjasta Minun sukuni tarina

Minun sukuni tarina on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Jari Tervo. Kirjan pituus on 261. Kyseisestä digitaalisesta kirjasta löytyy myös kuunneltava versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on erinoimainen tyyli nauttia kirjaa olitpa metrossa, autossa tai vaikka lenkillä. Tässä lukijana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut WSOY 2011-01-31. Pane alulle samantien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen ja pääset nauttimaan kirjoista todella uudenaikaisella tavalla. Tarviit vaan puhelimen ja messissä on tuhansia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Monet palveluista tarjoaa samoin vapaan ilmaisjakson, tällä tavoin pystyt rajattomasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.