Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

E L James - Mister maksuttomasti

Fifty Shades -kirjailijan aistillinen ja kiihkeä uutuus on tämän vuosisadan tuhkimotarina.

Lontoo, 2019. Komealta ja rikkaalta aristokraatilta Maxim Trevelyanilta ei ole koskaan seuralaisia puuttunut. Kun hän tapaa kauniin ja lahjakkaan Alessia Demachin, jonka menneisyys on täynnä vaaroja, hänet valtaa intohimo, jollaista hän ei ole koskaan aiemmin kokenut.

Kuka Alessia oikeastaan on? Voiko Maxim suojella naista tätä uhkaavalta pahuudelta? Entä miten käy, jos Alessia saa selville, että Maximillakin on omat salaisuutensa?

Lontoon sydämestä Cornwallin villille maaseudulle ja synkänkomealle Balkanille kulkeva rakkaustarina pursuaa vaaroja ja intohimoa, jotka saavat lukijan pidättämään henkeään loppuun asti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

E L James

Julkaistu

2019-06-17

Lukija

Maija Lang

Äänikirjan pituus

1062 min

E-kirjan pituus

358 sivua

Tietoa kirjasta Mister

Mister on kutkuttava ja kiintoisa romaanit, joka ei taatusti jätä lukijaansa vaisuksi. Teoksen kirjoitti E L James. Mister on pituudeltaan 358 sivua, elikä näinollen osuva pituus läpi käytäväksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä seurassa kuuntelet lukuhetkiä jopa 17:42:11 h. Äänikirja on kätevä konsti kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, autossa tai vaikka pyöräilemässä. NAME äänikirjan lukija ääni on Maija Lang. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-06-17 julkasijan Otava toimesta. E- ja äänikirjat tuottavat hyvän vaihtoehdon nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat tahtomasi ohjelman. Suorittamalla kk-maksun avaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei epäilemättä lopu kirjat omana elämässäsi. Mikäli et ole varma onko tämän vertainen sovellus käypä itsellesi, niin onnistut yrittää valitsemaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.