Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Annamari Marttinen - Mitä ilman ei voi olla maksuttomasti

Aistillinen kuvaus järjen pimentävästä intohimosta Se alkaa melkein viattomasti: pieni poikkeama tutulta reitiltä, livahdus juhlista tuntemattoman naisen kotiin. Juttu ei jääkään siihen, vaan Iiron on nähtävä Liljaa, uudelleen ja uudelleen. Lilja tietää, ettei ole järkevää sekaantua naimisissa olevaan mieheen. Eikä hän aio rakastua. Kotona Iiroa odottaa tytär ja vaimo, jolle Iiro on luvannut, että on aina tämän tukena.

Miehen mielestä heillä menee vaimon kanssa ihan hyvin. Vaimon mielestä mies on muuttunut jotenkin oudoksi. Liljasta miehen avioliitto ei voi olla kunnossa: miksi mies muuten tarvitsisi hänet rakastajattarekseen? Kolmiodraamassa on aina vähintään kolme totuutta. Mitä lähemmäs hän pääsi huonetta 412, sitä tiheämmäksi hänen hengityksensä muuttui. Hän ajatteli naisen huoneeseen odottamaan häntä, niin kuin oli tehnyt kymmenet kerrat päivän aikana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Annamari Marttinen

Julkaistu

2019-06-19

Lukija

Anna Saksman

Äänikirjan pituus

869 min

E-kirjan pituus

317 sivua

Tietoa kirjasta Mitä ilman ei voi olla

Mitä ilman ei voi olla on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Annamari Marttinen. Kyseinen kirja on sivumäärältään 317 sivua, siis kirjaa piisaa muutamaksi illaksi. Nytkään ei ole pakollista taipua yksin luettavaan versioon, sen sijaan valittavana on lisäksi 14:29:47 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin hyödyllinen konsti nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, autossa tai vaikka lenkillä. NAME äänikirjan kertoja on Anna Saksman. Tämän kirjan julkaisi Tammi 2019-06-19. Ääni – ja e-kirja on helppo konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä missään tapauksessa menetkään. Se kaikki onnistuu sulavasti, kun omistat kännykän. Tämä kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 20euron kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä menetkään. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö sinä tätä sovellusta, niin kokeile sitä 2 viikon ajan.