E-kirja

Lue tai kuuntele

Alison Roberts, Karin Baine - Miten playboy päivitetään / Sankari nyt ja aina maksuttomasti

Miten playboy päivitetään

Hunter Torrance, Demonsien jääkiekkojoukkueen entinen tähti, on palannut - joukkueen fysioterapeutiksi. Joukkueen lääkäri Charlotte Michaels ei usko playboyn päässeen tavoistaan, mutta eipä hänkään ole päässyt vanhasta ihastuksestaan Hunteriin.

Hunter yrittää kuitenkin tosissaan opetella oikeaksi isäksi Alfie-pojalleen. Ja pian hän tietää myös voivansa onnistua - Charlotten avulla!

 

 

 Sankari nyt ja aina

Abigail Millerin sydän särkyi hänen jättäessään Tom Kendrickin, mutta helikopterin ensihoitajana Tom esitti aina sankaria. Abby tunsi jäävänsä toiseksi vaaran viehätykselle – eikä hän voinut antaa saman tapahtua heidän lapselleen. Sitten hän joutuu maanjäristykseen Kaimotusaarella – ja apuun lennätetään Tom! Jo Abbyn tapaaminen on Tomille ravisteleva kokemus. Sitten hän tajuaa olevansa myös isä…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alison Roberts, Karin Baine

Julkaistu

2019-03-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

223 sivua

Tietoa kirjasta Miten playboy päivitetään / Sankari nyt ja aina

Sähköistävä Miten playboy päivitetään / Sankari nyt ja aina on uskomaton romaanit, jota luettaessa ajankulu haihtuu tyystin. Alison Roberts, Karin Baine on kirjan kirjoittajana. Miten playboy päivitetään / Sankari nyt ja aina on pituudeltaan 223 sivua, siis erittäin asiallinen pituus lukemiseen. Tämän lisäksi e-kirjasta on tehty niin ikään kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on fantastinen tapa nauttia kirjaa olitpa sitten junassa, taksissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-03-01 julkasijan Harlequin toimesta. Käynnistä oitis äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen niin kyet iloitsemaan kirjoista todella tuoreella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat mielimäsi kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset pyörivät normaalisti 10-15€ kk-maksulla, millä pystyy kuuntelemaan lukemattomasti erilaisia äänikirjoja tai lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Monet äänikirjapalveluista tarjoilee samoin maksuttoman kokeilun, tällä tavalla voit kahleettomasti testata sovellusta ilman euroakaan*.