E-kirja

Lue tai kuuntele

Cecilia Samartin - Mofongo maksuttomasti

Tarina perheestä, isoäidistä ja pojasta sekä sukupolvia yhdistävästä rakkaudesta hyvään ruokaan

Cecilia Samartinin lumoava Mofongo tuo lähelle niin rakkauden kuin surun ja kuolemankin. Koskettava lukuelämys muistuttaa elämän tärkeistä hetkistä sekä yhteyden löytymisestä toisiin ihmisiin.

Kahdeksanvuotias Sebastian unelmoi siitä, että voisi juosta leikeissä ja peleissä Kalifornian auringon alla muiden lasten tavoin. Hänen sydänvikansa kuitenkin estää normaalin elämän, ja äiti on pojasta jatkuvasti huolissaan. Sebastian viihtyy isoäidin, abuela Lolan keittiössä, ja yhdessä he valmistavat isoäidin kotimaan Puerto Ricon ruokia kuten mofongoa.

Herkullinen ruoka tuo rakoilevan perheen jälleen yhteen, vaikka isoäidin halu nauttia elämästä saakin sukulaiset välillä ymmälleen. Mofongo kertoo tarinan perheestä, isoäidistä ja pojasta sekä sukupolvia yhdistävästä rakkaudesta hyvään ruokaan. Erilleen ajautuneelle perheelle ruoka on avain muistoihin ja yhteisiin kokemuksiin.

Kirjan lopun ruokareseptit ammentavat karibialaisesta ruokakulttuurista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Cecilia Samartin

Julkaistu

2016-04-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

271 sivua

Tietoa kirjasta Mofongo

Mielenkiintoinen Mofongo on loistava romaanit, mitä kuunnellessa kellonaika haihtuu kokonaan. Cecilia Samartin on kirjan kirjoittajana. Tämä romaanit pitää sisällään 271 sivua, joiden avulla olla vaikka useampi hetkinen. Sinun ei ole kuitenkaan pakollista tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin rentouttava keino kuunnella kirjaa kun olet liikkumassa ja se tekee myös kävelystä mielenkiintoisemman. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2016-04-04 julkaisijan Bazar toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat tykkänään uuden oven kirjojen maailmaan. Tämä koko homma onnistuu mutkattomasti, kun vain omistat puhelimen. Tämä kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15e kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä milloinkaan liikut. Jos yhä epäröit käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin kokeile sitä viipymättä 2 viikon ajan.