Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Barbara Cartland - Morsian vastoin tahtoaan maksuttomasti

Alusta alkaen kyse on vain sopimuksesta. Camilla saa suuren summan rahaa ja ihania vaatteita voidakseen esiintyä Sir Edwardin hemmotellun Ian-pojan morsiamena Ranskassa. Ian ei ole ollenkaan ihastunut järjestelyyn, koska hänen on oltava erossa ihastuttavasta tyttöystävästään Laureenista. Camillan mielestä kaikki on vain jännittävää seikkailua huolimatta siitä, että hänen oli pidettävä sormessaan sellaisen miehen kihlasormusta, jonka kanssa hän ei koskaan tulisi menemään naimisiin.

Mutta Camilla ei ottanut huomioon komeaa ranskalaista Hugoa, joka hurmaa hänet romanttisilla ja suloisilla rakkauden sanoilla - ja vielä vähemmän Ianin reaktiota, kun hän saa selville Camillan salaiset tapaamiset Hugon kanssa...

Barbara Cartland (1901-2000) on vuosisadan kaikkein tuotteliain kirjailija. Hänen kirjojaan on käännetty 38 kielelle, ja niitä on myyty yli miljardi kappaletta. Ei voi enää olla epäilystäkään siitä, että Barbara Cartland on yksi maailman suurimmista romantikoista. Barbara Cartland (1901-2000) on vuosisadan kaikkein tuotteliain kirjailija. Hänen kirjojaan on käännetty 38 kielelle, ja niitä on myyty yli miljardi kappaletta. Ei voi enää olla epäilystäkään siitä, että Barbara Cartland on yksi maailman suurimmista romantikoista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Barbara Cartland

Julkaistu

2017-09-20

Lukija

Mia Renwall

Äänikirjan pituus

445 min

E-kirjan pituus

173 sivua

Tietoa kirjasta Morsian vastoin tahtoaan

Morsian vastoin tahtoaan on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän ihastuttavan kirjan on kirjoittanut Barbara Cartland. Teoksen pituus on 173. Lisäksi teoksesta löytyy niin ikään äänikirja versio, jonka kesto on 7:25:21 tuntia. Äänikirja voi olla hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa hetkinä kun olet liikkumassa ja se luo myöskin lenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan sinulle lukee Mia Renwall. Kirja on julkaistu 2017-09-20 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. E- ja äänikirjat tarjoavat vetoavan sauman nautiskella upeista kirjoista matkustaessa ja kotona. Kunhan sinulla on ikioma älypuhelimesi mukana, niin sinulla on myöskin mukanasi satoja eri kirjoja. Sovellukset pyörivät yleensä 10-20e maksulla, millä pystyy kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja sekä lukemaan mielenkiintoisia digitaalisia kirjoja. Kirjojen koettaminen on myös erittäin helppoa, sillä voit vapaasti yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.