Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Juhani Aho - Muistatko? maksuttomasti

Juhani Aho (1861-1921) kirjoitti viimeisen teoksensa, Muistatko? neljäkymmenvuotisen kirjailijauransa päätteeksi. Tästä kirjastaan hän kertoo:"minä päätin muistella vain kaikkea onnellista, iloista, hyvää ja kaunista. Niin toimii luonto, se pakottaaa unohtamaan. Jollei sitä tee, uupuu, nääntyy."

Tässä teoksessaan Aholla on 38 muistelmaa, joissa on lapsuuden ajan onnea aina aikuisuuteen asti. Aho koskettelee myös tietyllä tavalla elämän arkojakin asioita, joista ei yleensä paljon puhuta ja omaa suhtautumistaan niihin - mutta kuten hän mainitsi itse - hän näkee kuitenkin kaiken jotenkin onnellisina ja kauniina muistoina - myöskin rakkauden ja rakkaastaan luopumisen - sekä uskon siihen, että he vielä kerran tapaavat toisensa, kun hän saa nämä tuhannen ja yhden päivän tarinat päätökseen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juhani Aho

Julkaistu

2019-09-20

Lukija

Ritva-Liisa Elivuo

Äänikirjan pituus

490 min

E-kirjan pituus

135 sivua

Tietoa kirjasta Muistatko?

Muistatko? on vaikuttava sekä mielenkiintoinen romaanit, mikä ei jätä ketään tylsistyneeksi. Juhani Aho toimii kirjan kirjoittajana. Tämä romaanit pitää sisällään 135 sivua, joiden parissa iloita jopa useampi tovi. Älä kuitenkaan tyydy pelkästään e-kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 8:10:21 tunnissa. Äänikirja onkin helppo keino kuunnella kirjaa hetkinä kun olet bussissa ja saa lisäksi iltalenkistä ainutlaatuisemman. Kyseisen äänikirjan kertoja on Ritva-Liisa Elivuo. Kirja on julkaistu 2019-09-20 ja kirjan julkaisijana on Saga Egmont. Ääni – ja e-kirja on kätevä konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä oletkaan. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat kulkevat näppärästi mukana omassa kännykässäsi. Tämä kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 20e kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman määrän kirjoja missä milloinkaan liikut. Suurinosa palveluista tarjoaa toisaalta veloituksettoman kokeilujakson, tällä tavalla pystyt esteettömästi tutkia palvelua ilman euroakaan*.