E-kirja

Lue tai kuuntele

Petri Tamminen - Muita hyviä ominaisuuksia maksuttomasti

Kun kirjailija kainostelematta paljastaa häpeäpilkkunsa, syntyy tragikoomisia ja tosia tarinoita Etenkin miehenä olemisen kanssa kirjailija Tamminen on jatkuvassa piinassa. Toisin kuin sukulaisenot ja kylän miehet, jotka osaavat suvereenisti olla miehiä pitämättä siitä porua. Kun Tamminen saa jalkapallokentällä täydellisen syötön ja varman maalipaikan, hän potkaisee hädissään pallon väärään suuntaan. Vaikka parhaatkin jalkapalloilijat - nuo miehekkyyden perikuvat - epäonnistuvat maalipaikoissaan jatkuvasti, hutaisematta jäänyt maali määrää kirjailijan mielentilan päiväkausiksi.

Maailman kaatuessa päälle vaatimuksineen Tamminen hakee piilonsa kirjallisuudesta, kirjoittamisesta ja lukemisesta. On huojentavaa kun voi lukea ja kirjoittaa kun joku toinen menee ja tekee. Kuvatessaan ujoutta ja häpeää Petri Tamminen asettaa itsensä esimerkkihenkilöksi ja joutuu kauhukseen muun muassa kirjoittamaan idolinsa Veijo Meren kirjoituskoneella.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Petri Tamminen

Julkaistu

2011-03-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

57 sivua

Tietoa kirjasta Muita hyviä ominaisuuksia

Muita hyviä ominaisuuksia on häkellyttävä ja viihdyttävä romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Kirjan teki Petri Tamminen. Tästä kirjasta löytää 57 sivua, minkä seassa mahdat kokea ainutlaatuisia kokemuksia. Ethän siitä huolimatta takerru ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on loistava keino kuunnella kirjaa myöskin kun olet bussissa ja se luo lisäksi iltalenkistä kivemman. NAME äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2011-03-31 julkaisijan Otava toimesta. E- ja äänikirjat tarjoilevat vetoavan mahdollisuuden nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa että kotona. Se koko homma sujuu jouheasti, kun vain omistat älypuhelimen. Suorittamalla noin 10€ kuukausimaksun avaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat omana elinaikanasi. Kirjojen yrittäminen on kanssa äärimmäisen mutkatonta, sillä pystyt vapaasti testata sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.