E-kirja

Lue tai kuuntele

Stein Riverton - Musta tähti maksuttomasti

Etsivä Asbjörn Krag on saapunut lomailemaan suureen amerikkalaiskaupunkiin ystävänsä aluksella. Sattumalta hän törmää norjalaiseen tuttavaansa Harald Vikiin. Harald on kuitenkin joutunut ongelmiin, ja hän päätyy vangituksi pahamaineiseen Mustan tähden vankilaan.

Asbjörn Krag päättää järjestää ystävälleen pakoreitin pois vankilasta, mutta Harald ei ehdi ajoissa pakoalukselle. Kotimatkalla Asbjörn Krag pohtii kuumeisesti, miten Harald onnistuu pakenemaan maailman suurimmaksi tituleeratusta vankilasta. Stein Riverton (1884–1934, omalta nimeltään Sven Elvestad) oli norjalainen toimittaja ja kirjailija. Hän kirjoitti useita artikkeli- ja novellikokoelmia mutta tuli tunnetuksi erityisen kutkuttavista salapoliisiromaaneistaan. Rivertonin suosituimmassa kirjasarjassa seurataan etsivä Asbjörn Kragin seikkailuja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stein Riverton

Julkaistu

2020-07-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

93 sivua

Tietoa kirjasta Musta tähti

Musta tähti on vaikuttava ja kiintoisa romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Tämän teoksen on laatinut Stein Riverton. Kyseinen romaanit pitää sisällään 93 sivua, joiden seassa nautiskella vaikka moni hetki. Digitaalisen kirjan lisäksi käsillä on lisäksi mahtava äänikirja, minkä avulla vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei pidättele sinua nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, sen sijaan kykenet nyt nauttia kirjasta heti kun mielit muun muassa ratikassa. Kirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-07-06 julkasijan Saga Egmont toimesta. E- ja äänikirjat antavat uuden tavan nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla tai kotona. Se koko homma sujuu mutkattomasti, jos vain omistat kännykän. Mikäli vaadit päästä kunnollisesti kirjojen maailmaan, niin sinun pitää ainoastaan maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 20e ja käytössäsi on huikea kokoelma e-kirjoja. Moni äänikirjapalveluista antaa lisäksi vapaan kokeilun, milloin pystyt esteettömästi kokeilla palvelua ilman euroakaan*.