E-kirja

Lue tai kuuntele

Stephen King - Musta torni maksuttomasti

Musta torni on samannimisen sarjan seitsemäs ja viimeinen osa. Uskolliset lukijat saavat vihdoinkin selville odottamansa ratkaisun, jonka 550 sivua myötä päättyvää sarjaa jäädään kuitenkin kaipaamaan. Jännitys tiivistyy Kingin sitoessa irrallisina leijuneita langanpätkiä yhteen ja purkautuu järkyttävien tapahtumien jälkeen tavalla, joka tyydyttää sarjan vaativimpiakin faneja.

Edellisessä osassa Susannan laulu palattiin todelliseen maailmaan, Kingin omalle maaperälle Yhdysvaltojen itärannikolle ja Maineen. Kirjassa selvitettiin Susannahin sisällä asuvan Mian tarinaa ja kohdattiin itse Stephen King. Viimeisessä osassa päähenkilö Roland tietää lähestyvänsä kohtaloaan ja tehtävänsä täyttämistä. Hänen joukkonsa, ka-tet, taistelee useammassa ajassa ja paikassa saavuttaakseen Mustan tornin ja estääkseen sen tuhoutumisen. Rolandin todellinen vastustaja on kuitenkin hänen oma poikansa Mordred, Miasta syntynyt pahan ruumiillistuma. Saavuttaako Roland tornin huipun ja selviääkö häntä odottava kohtalo siellä? Hengästyttävä ja yllätyksiä täynnä oleva juonenkulku on taattua.

Seitsenosainen Musta torni -sarja on yhtenäinen kertomus, joka kannattaa lukea alusta loppuun oikeassa järjestyksessä. Sen lukuisat juonensäikeet muodostavat hallitun kokonaisuuden, joka tarjoaa palkitsevan lukuelämyksen niin scifin, fantasian kuin kauhunkin ystäville.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stephen King

Julkaistu

2018-08-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

794 sivua

Tietoa kirjasta Musta torni

Lue välittömästi mielenkiintoinen romaanit Musta torni, minkä kera tunnet ainutkertaisia elämyksiä. Kirjan kirjoittajana on ollut Stephen King. Tästä kirjasta löytyy 794 sivua, joiden kanssa onnistut vastaanottaa jännittäviä elämyksiä. Ethän kuitenkaan jää vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa voit kuunnella täsmälleen siellä jossa milloinkin liikutkaan eli se tekee matkastasi kiehtovamman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-08-20 julkasijan Tammi toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoavat hyvän sauman iloita kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Äänikirjojen käyttämiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat mielimäsi ohjelman. Tilittämällä kiinteän kuukausihinnan aukaiset siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Useat ohjelmista tarjoaa samoin vapaan ilmaisjakson, tähän tapaan voit rajattomasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.