E-kirja

Lue tai kuuntele

Evald Ferd. Jahnsson - Muuan suomalainen soturi Kristiina-kuningattaren aikakaudella maksuttomasti

Kenraalin palatsissa on korkea-arvoiset häät, ja itse kuningatar Kristiinakin on saapunut paikalle.

Juhlien hulinan keskellä Kristiinan katse kohdistuu komeaan nuoreen kapteenin, jonka nimeä hän ei tiedä. Mies on poissaoleva, uneksivan oloinen – eikä huomaa ollenkaan, että on itse kuningattaren katseen kohteena. Hän on kapteeni Stålsköld.

"Muuan suomalainen soturi Kristiina kuningattaren aikana" on Evald Ferdinand Jahnssonin historiallinen, vuonna 1884 julkaistu romaani. Romaanin tapahtumat sijoittuvat 1600-luvulle. Evald Ferdinand Jahnsson (1844–1895) oli suomalainen kirjailija, opettaja ja pappi. Hän julkaisi sekä romaaneja että näytelmiä. rnrnJahnsson kirjoitti historiallisia romaaneja. Ne eivät olleet 1800-luvun Suomessa vielä kovin yleisiä. Jahnsson julkaisi muun muassa teoksen "Hatanpään Heikki ja hänen morsiamensa", jonka tapahtumat sijoittuvat 1200-luvulle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Evald Ferd. Jahnsson

Julkaistu

2020-03-27

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

215 sivua

Tietoa kirjasta Muuan suomalainen soturi Kristiina-kuningattaren aikakaudella

Lue nyt vaiheakas romaanit Muuan suomalainen soturi Kristiina-kuningattaren aikakaudella, minkä avulla vietät tavattomia tuntemuksia. Kirjan tekijänä on ollut Evald Ferd. Jahnsson. Kirjan pituus on 215. Tästä teoksesta on tehty niin ikään äänikirja versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei rajoita nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan onnistut nyt nauttia kirjasta missä tahdot kuten pyöräilessä. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-03-27 julkasijan Saga Egmont toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle tykkänään uuden oven kirjojen luokse. Tämä toimii mukavasti, kun omistat puhelimen. Sitten kun haluat mennä todella e-kirjojen maailmaan, niin sinun tulee tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa niin sinulla on mainio valikoima äänikirjoja. Useat ohjelmista antaa lisäksi maksuttoman ilmaisjakson, jolloin pystyt vapaasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.