E-kirja

Lue tai kuuntele

Eira Pättikangas - Myöhään kukkivat kukat maksuttomasti

Konimäen syrjäistä tilaa asuttavat leskeksi jäänyt Mattias, hänen anoppinsa Eetla sekä kolme lähes aikuista tytärtä. Housuissa kulkeva Siikri tarttuu rivakasti kirveeseen ja talikkoon, mutta Petan aika karjahuushollin lomassa kuluu edelliskesän tukkilaisista haaveillessa. Kuopus Malvi on kaunis kukkanen, jota ei juuri askareilla rasiteta. Suuri maailma automobiileineen ja muine uusine ihmeineen kuitenkin houkuttaa, ja ennen pitkää useammankin Konimäen tyttären tie vie kirkonkylään myyjättäreksi tai kartanon valkoessuiseksi kyökkipiiaksi. Sulhoehdokkaita pyörii niin kotitilan nurkissa kuin taajaman tanssilavoilla, eivätkä villityksestä jää aivan paitsi Mattias ja Eetlakaan. Mutta kesän viimeisten kukkien kukkiessa aletaan huhuta liikekannallepanosta…

Eira Pättikankaan uusi romaani sijoittuu 1930-luvun lopulle, jolloin maailman myllerryksestä alkaa kuulua kaikuja Pohjanmaan perukoillekin. Kirjailijalle tyypilliset uhmakkaat ja omaa tietään kulkevat naiset seisovat kuitenkin tukevasti sijoillaan.

Eira Pättikangas on Kurikassa asuva kirjailija, joka on kirjoittanut tähän mennessä jo seitsemäntoista rakastettua, muhevan pohjalaismurteen värittämää historiallista romaania.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eira Pättikangas

Julkaistu

2017-04-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

163 sivua

Tietoa kirjasta Myöhään kukkivat kukat

Mieleenpainuva Myöhään kukkivat kukat on ihastuttava romaanit, jota lukiessa aika poistuu aivan. Kirjan loi Eira Pättikangas. Kyseisestä kirjasta löytää 163 sivua, joiden seassa on mahdollista viettää mahtavia lukuhetkiä. Ethän silti rajoitu yksin digitaaliseen kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Kuunneltava kirja ei hillitse kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun onnistut lukemaan, puolestaan voit nyt nauttia kirjasta missä haluat esim metrossa. Kirjan on lukenut tuntematon. Teos on julkaistu 2017-04-04 ja teoksen julkaisijana toimii Otava. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen ja pystyt iloitsemaan kirjoista kokonaan tuoreella tavalla. Äänikirjat kuten myös e-kirjat siirtyvät mukavasti mukana puhelimessasi. Mikäli mielit päästä kunnollisesti kirjojen pauloihin, niin sinun pitää maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15e niin sinulla on mahtava kokoelma erilaisia kirjoja. Jos vielä epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.