Äänikirja

Lue tai kuuntele

Dolores Redondo - Myrskyuhri maksuttomasti

Rikosylikonstaapeli Amaia Salazar kutsutaan Pamplonaan, Navarran pääkaupunkiin, tutkimaan kätkytkuolematapausta. Perheen isoäidin mukaan isä yritti karata lapsen ruumis mukanaan, mumisten omituisuuksia uhrilahjasta. Isoäiti kertoo myös maagisesta, painajaismaisesta olennosta, Ingumasta, joka vie nukkuvat unesta ikiuneen. Tutkinnan edetessä Amaia ja hänen tiiminsä yhdistävät tapauksen Baztanin laaksossa vuosia sitten tapahtuneisiin kauheuksiin.

Dolores Redondon Myrskyuhri on vangitseva ja hiuksianostattava trilleri, jota on kehuttu espanjalaisen rikoskuningattaren parhaaksi. Teoksen juoni kiihtyy vääjäämättä kohti loppuhuipennusta, jossa Amaian on viimein kohdattava totuus Baztanin laaksoa vuosia piinanneista tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Dolores Redondo

Julkaistu

2020-06-22

Lukija

Karoliina Kudjoi

Äänikirjan pituus

1117 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Myrskyuhri

Myrskyuhri on mukaansatempaava sekä kiintoisa romaanit, mikä ei varmasti jätä varmasti vaisuksi. Dolores Redondo on teoksen kirjoittajana. Myrskyuhri on pituudeltaan 0 sivua, eli erittäin sopiva pituus lukemiseen. Tästä teoksesta on tehty myöskin kuunneltava versio, minkä pituus on 18:37:52 tuntia. Äänikirja on fantastinen tapa kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, autossa tai vaikka juoksemassa. Kirjan sinulle lukee Karoliina Kudjoi. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-22 julkasijan Gummerus toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoilevat oivan vaihtoehdon nauttia mukaansatempaavista kirjoista matkalla että kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat valitsemasi sovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Mikäli et ole varma onko tämän kaltainen palvelu sopiva itsellesi, niin onnistut testata valitsemaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.