Lue tai kuuntele

Julia Quinn - Naamiaisten kaunotar maksuttomasti

Rakkautta yli säätyrajojen

Tuntematon kaunotar vie Benedict Bridgertonin sydämen naamiaisissa - ja katoaa ennen puoltayötä.

Sophie Beckett on nuori, kaunis ja rutiköyhä. Aatelismiehen aviottomana tyttärenä hän raataa sukulaisten palvelijana, ja tulevaisuus näyttää synkältä. Kun tarjoutuu tilaisuus livahtaa salaa Bridgertonien naamiaisiin, Sophie ei voi vastustaa kiusausta - katastrofaalisin seurauksin. Benedict Bridgerton on kyllä kuin unelmien prinssi, mutta tätä tuhkimoa ei prinssi tule noutamaan kotoa. MItä vaihtoehtoja on palvelustytöllä, joka rakastuu aatelismieheen? Ja haluaako edes unelmien prinssi hänen parastaan? Suositun sarjan kolmannessa osassa luokkaerot heittävät varjoja palavan rakkauden ylle 1800-luvun alussa.

Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen opiskella lääkäriksi. Kun hänet kaksi vuotta myöhemmin hyväksyttiin Yalen lääketieteelliseen, hänen ensimmäiset käsikirjoituksensa olivat jo löytäneet kustantajan. Kirjoittamiselle omistetun välivuoden jälkeen Julia aloitti lääketieteen opinnot, mutta lopetti jo ensimmäisenä vuonna ja ryhtyi kirjailijaksi. Hänen romanttiset historialliset romaaninsa, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Julia Quinn

Julkaistu

2021-02-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Naamiaisten kaunotar

Uskomaton Naamiaisten kaunotar on mainio romaanit, mitä kuunneltaessa vuorokaudenaika poistuu kerrassaan. Tämän mahtavan kirjan on kirjoittanut Julia Quinn. Tämä romaanit pitää sisällään 0 sivua, minkä avulla olla vaikka useampi hetkinen. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka parissa koet peräti 0:00:00 h. Äänikirja onkin loistava keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet autossa ja se luo lisäksi lenkistä jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2021-02-25 julkasijan tuntematon toimesta. Käynnistä nyt äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin pääset iloitsemaan kirjoista kokonaan tuoreella tavalla. Tämä koko juttu onnistuu vaivattomasti, kun ainoastaan omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Kun et ole vuorenvarma onko tämän mukainen palvelu asiallinen sinulle, niin pystyt testata valitsemaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.