Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kirsti Ellilä - Nainen joka kirjoitti rakkausromaanin maksuttomasti

Selma on ammatiltaan toimittaja. Viime aikoina hänen vapaa-aikansa on syönyt vanhan puutalon remontti – ja Selmalla ja hänen miehellään Samilla alkavat olla rahat vähissä ikuisuusremontin kanssa. Onneksi Selma saa kuitenkin kuningasidean: hän aikoo kirjoittaa rakkausromaanin, oikean bestsellerin! Mikä projektissa voisi muka mennä pieleen? Selmalla pysyy kynä kädessä ja onhan hänellä kokemusta jos jonkinlaisista parisuhteiden kiemuroista.

"Nainen joka kirjoitti rakkausromaanin" on Kirsti Ellilän hulvaton chick lit -romaani, joka naurattaa taatusti. Kirsti Ellilä (s. 1958) on suomalainen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten lasten- ja nuortenkirjallisuudesta, kuten Emma-kirjasarjasta. Ellilä on kuitenkin julkaissut monipuolisesti myös aikuisten proosaa sekä näytelmiä. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi Turun yliopistosta pääaineenaan uskontotiede.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsti Ellilä

Julkaistu

2020-09-02

Lukija

Noora Vuorela

Äänikirjan pituus

476 min

E-kirjan pituus

178 sivua

Tietoa kirjasta Nainen joka kirjoitti rakkausromaanin

Nainen joka kirjoitti rakkausromaanin on mukaansatempaava sekä viihdyttävä romaanit, mikä ei toden totta jätä todellakaan vaisuksi. Tämän huikean kirjan on tehnyt Kirsti Ellilä. Teoksesta löytyy 178 sivua, minkä avulla voit kokea unohtumattomia kokemuksia. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä matkassa vastaanotat lukuhetkiä jopa 7:56:20 h. Tämä kirja ei estä sinua nauttimaan kirjasta yksin silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin sinun on mahdollista nyt nautiskella kirjasta missä ja milloin tahdot kuten vaikka pyöräilessä. Kirjan on lukenut Noora Vuorela. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-09-02 julkasijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat perusteellisesti uuden keinon nauttia kirjoista. Se toimii luonnikkaasti, mikäli vain omistat älypuhelimen. Se onnistuu maksamalla 10 - 20€ kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä liikut. Kun yhä epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.