E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuula-Liina Varis - Naisen paras ystävä maksuttomasti

Psykologinen jännitysromaani ja omalaatuinen tarina rakkaudeksi kutsutusta pakkomielteestä

Tuula-Liina Variksen romaani Vaimoni (2004) sai Vuoden johtolanka -palkinnon ja sen katsottiin avartavan dekkarin lajityyppiä. Naisen paras ystävä jatkaa laadukkaan psykologisen trillerin perinnettä.

Tapahtumat tiivistyvät elokuisen helteen uuvuttamassa itäsuomalaisessa pikkukaupungissa, jonne päähenkilö on saapunut etsimään kaikista naisistaan sitä ainoata, joka on rohjennut jättää hänet, ainoata, jota hän todella tarvitsee. Matka ei suju aivan niin kuin pitäisi, tilaisuus tekee varkaan ja tapahtuu rikos, sattumalta ja suunnittelematta, ja sen kohteenakin on henkilö, joka on tekijälle täysin yhdentekevä. Mutta mitä sisäisesti tapahtuu hurmaavalle miehelle, naisen parhaalle ystävälle ? Ja kuka hän oikeastaan on? Romaanin toisena näkökulmahenkilönä on yli viisikymppinen naiskomisario, jonka perhekin kytkeytyy tapahtumien kulkuun.

Tuula-Liina Varis (s.1942) on rakastettu ja monesti palkittu kirjailija, joka toimii Suomen Kirjailijaliiton puheenjohtajana. Hänen muistelmansa Kilpikonna ja olkimarsalkka (1994) avioliitosta Pentti Saarikosken kanssa on jo klassikko. Esikoisromaanin Maan päällä paikka yksi on (1999) jälkeen hän on julkaissut romaaneja, novellikokoelmia ja muuta lyhytproosaa sekä yli tuhat kolumnia eri lehdissä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuula-Liina Varis

Julkaistu

2014-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

99 sivua

Tietoa kirjasta Naisen paras ystävä

Lue välittömästi jännittävä romaanit Naisen paras ystävä, jonka avulla vietät suurenmoisia kokemuksia. Kirjan teki Tuula-Liina Varis. Kirjasta löytää 99 sivua, joiden kanssa pystyt viettää mielenkiintoisa elämyksiä. Lisänä kirjasta onnistuu myös kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei hillitse kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, vaan kykenet nyt nautiskella kirjasta heti kun tahdot kuten vaikka autolla ajaessa. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2014-10-01 julkaisijan WSOY toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoavat vetoavan tavan nautiskella jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Tarvitset vain puhelimen niin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Jos tahdot päästä oikeasti e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun alkaa maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa jolloin sinulla on isokokoinen kokoelma äänikirjoja. Äänikirjojen testaaminen on kanssa erittäin helppoa, sillä pystyt rajattomasti testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.