Äänikirja

Lue tai kuuntele

Dolores Redondo - Näkymätön vartija maksuttomasti

Baskimaan murhat -trilogia yhdistää taitavasti psykologisen trillerin ja baskimaan ikiaikaiset myytit.

Navarran ikimetsän sydämestä, Baztanjoen penkalta löydetään alastoman teinitytön ruumis. Poliisi yhdistää makaaberin rituaalimurhatapauksen aiempaan surmatekoon. Pian huhut sarjamurhaajasta lähtevät liikkeelle Baztanin laaksossa, missä ikiaikaiset uskomukset elävät yhä. Voisiko asialla olla basajaun, legendoista tuttu metsän näkymätön vartija?

Tutkinnan saa johdettavakseen määrätietoinen konstaapeli Amaia Salazar. Amaia palaa vastentahtoisesti juurilleen vanhaan kotikyläänsä. Tutkinnan edetessä hän joutuu kestämään kollegoidensa kateutta, ratkomaan selvittämättömiä ristiriitoja kahden sisarensa kanssa ja kohtaamaan myös synkän salaisuuden, joka varjosti perheen elämää ja palaa nyt piinaamaan häntä painajaisen lailla.

Baskimaan murhat -trilogian avausosa Näkymätön vartija on koukuttava, psykologisesti tarkkanäköinen yhdistelmä rikostutkintaa, baskimytologiaa ja naisen elämää perhesuhteineen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Dolores Redondo

Julkaistu

2020-05-11

Lukija

Karoliina Kudjoi

Äänikirjan pituus

914 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Näkymätön vartija

Näkymätön vartija on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Dolores Redondo. Teoksesta löytää 0 sivua, niiden avulla kykenet saada jännittäviä hetkiä. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan pakollista tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, vaan valittavana on lisäksi 15:14:29 h pituinen äänikirja. Äänikirja ei estä nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun kykenet lukemaan, vaan saatat nyt nautiskella kirjasta heti kun mielit esim pyöräilessä. Tämän äänikirjan lukijana on Karoliina Kudjoi. Kirja on alunperin julkaistu 2020-05-11 julkaisijan Gummerus toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat tuoreen oven kirjojen maailmaan. Jos sinulla on oma kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on myös mukanasi lukemattomia kirjoja. Suorittamalla noin 10€ kk-maksun vapautat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Suurinosa palveluista antaa samoin vapaan kokeilujakson, jolloin kykenet rajattomasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.