Lue tai kuuntele

Otto Lehtinen - Nämä kallisarvoiset asiat maksuttomasti

Hurja ja kaunistelematon romaani parisuhteen valta-asetelmista

Judy on tottunut taistelemaan huomiosta avioliitossaan ja suhde on saanut polttoainetta Heikin väkivaltaisista otteista. Kun Heikki ei enää muistisairauden vuoksi pärjää kotona, Judy putoaa tyhjän päälle. Heikin kotivierailuilla hän alkaa pahoinpidellä miestään.

Ruokalähettinä työskentelevä Jon tutustuu Jydyyn. Jon on itsekin eksyksissä, eikä uskalla luottaa että hänelle suotaisiin onnea. Samaan aikaan kun Judyn hauras glamour-kuori alkaa säröillä, Jon käy läpi lapsuusmuistoja, jotka työntyvät hänen tietoisuuteensa, vaikkei hän haluaisi muistaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Otto Lehtinen

Julkaistu

2020-09-21

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Nämä kallisarvoiset asiat

Kuuntele mielenkiintoinen romaanit Nämä kallisarvoiset asiat, minkä mukana vietät tavattomia hetkiä. Kirjan teki Otto Lehtinen. Tämä romaanit pitää sisällään 0 sivua, joiden kanssa iloita useampi tovi. Nykypäivänä ei ole välttämätöntä tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, sen sijaan poimittavana on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin kiva keino kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, lentokoneessa tai esimerkiksi lenkillä. Äänikirjan vetoavana kertojana toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-09-21 ja teoksen julkaisijana toimii tuntematon. Ääni – sekä myös e-kirja on maittava tapa lueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä kuunaan kuljetkaan. Kunhan sinulla on omistamasi älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on mukanasi satoja erilaisia kirjoja. Kun vaadit päästä kunnollisesti kirjojen maailmaan, sinun tulee vain suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20euroa ja sinulla on mainio valikoima omalaatuisia äänikirjoja. Kirjojen testaaminen on kanssa äärimmäisen vaivatonta, koska kykenet esteettömästi yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.