E-kirja

Lue tai kuuntele

Alix Rickloff - Nanreath Hallin salaisuudet maksuttomasti

Nanreath Hallin salaisuudet

Yksi talo, kaksi naista ja lukuisia salaisuuksia

 

Cornwall, 1913.

Ensimmäistä maailmansotaa edeltävänä ylellisenä aikakautena lady Katherine Trenowythilta ei odoteta mitään muuta kuin että hän solmisi hyvän avioliiton ja eläisi kunniallista elämää. Kun boheemi taidemaalari Simon Halliday ilmestyy hänen elämäänsä, hän alkaa kyseenalaistaa tulevaisuutensa, joka hänen puolestaan on niin huolellisesti suunniteltu. Hänen valintansa vievät hänet pois kodin ja suvun turvasta elämän, taiteen ja rakkauden kiihkeään maailmaan. Kaiken alkaessa romahtaa ympärillä Katherine huomaa olevansa tyhjän päällä ja yksin.

 

Cornwall, 1940.

Kun toisessa maailmansodassa Punaisen Ristin sairaanhoitajana toiminut Anna Trenowyth palaa takaisin Englantiin Dunkirkin tuskallisen evakuoinnin jälkeen, hän saa järkytyksekseen kuulla adoptiovanhempiensa Graham ja Prue Handleyn saaneen surmansa ilmahyökkäyksessä. Hän olisi kaivannut kiihkeästi heidän neuvojaan, sillä hänet on määrätty sotasairaalaan biologisen äitinsä lapsuuskotiin – Nanreath Halliin. Anna oli vasta kuusivuotias äitinsä, lady Katherine Trenowythin, kuollessa. Hänellä on ainoastaan hämäriä muistikuvia, joita hän ei saa tarkennettua. Hänen komennuksessa Nanreath Halliin saattaa olla mahdollisuus viimein tutustua sukuun, jota hän ei ole koskaan tuntenut – ja selvittää samalla menneisyyteensä liittyvät totuudet ja salaisuudet.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alix Rickloff

Julkaistu

2017-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

278 sivua

Tietoa kirjasta Nanreath Hallin salaisuudet

Nanreath Hallin salaisuudet on mielenkiintoinen ja mielenkiintoinen romaanit, joka ei todella jätä todellakaan väsyneeksi. Kirjan on kirjoittanut Alix Rickloff. Nanreath Hallin salaisuudet on pituudeltaan 278 sivua, siis todella asiallinen pituus lukemiseen. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan pakollista tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, hankittavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet bussissa ja tekee myös lenkistä mielenkiintoisemman. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Teoksen on julkaissut HarperCollins Nordic 2017-05-01. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin mukava konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa oletkaan. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin asennat mielimäsi ohjelman. Maksamalla noin 15€ kuukausimaksun vapautat oven kirjojen maailmaan, jossa ei epäilemättä lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Usea palveluista tarjoilee lisäksi maksuttoman kokeilujakson, milloin voit rajattomasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.