E-kirja

Lue tai kuuntele

Lars Strang - Näön vuoksi maksuttomasti

Kansainväliseen lääketeollisuuteen sijoittuva piinkova trilleri kunnianhimosta

Intialainen lääkeyritys Human Cell Laboratories on kehittänyt uuden MD-menetelmän silmän ikärappeuman hoitoon. Suomalainen lääkeyritys Eye Clinic tajuaa vuosien tutkimustyönsä kenties valuvan hukkaan intialaisten viedessä voiton nenän edestä. Eye Clinic alkaa suunnitella rikollisia keinoja intialaisten tutkimusten hyödyntämiseksi. Tieteilijänä kunnianhimoisen päätutkijansa Arto Pikkalan nihkeästä asennoitumisesta huolimatta rikollistaustaiset yrittäjät päättävät murtautua intialaisten lääketehtaaseen. Pyry Ervasti on noussut isänsä kuoltua perheyritys Sanatechin johtoon ja uskoo, että Eye Clinicin ostaminen on huippusijoitus - tietämättä, että Eye Clinic on juuri nyt täysin arvoton.

Näön vuoksi on täynnä vauhdikkaita bisnes- ja ihmissuhdekuvioita. Miljööt vaihtelevat maasta toiseen ja neuvottelupöydästä kotipiiriin. Suurten kauppojen ollessa kyseessä ihmishenki menettää nopeasti arvonsa.

Lars Strang on luonut menestyksekkään uran yritysjohtajana. Näön vuoksi on hänen romaanitrilogiansa ensimmäinen osa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lars Strang

Julkaistu

2014-02-24

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

216 sivua

Tietoa kirjasta Näön vuoksi

Näön vuoksi on vaikuttava sekä viihdyttävä romaanit, joka ei taatusti jätä missään nimessä tylsistyneeksi. Tämän on kirjoittanut Lars Strang. Kyseinen Style on pituudeltaan 216 sivua, joten iloa piisaa muutamaksi ajankohdaksi. E-kirjan vierellä tarjolla on lisäksi mahtava äänikirja, minkä kera vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja on toimiva tyyli nauttia kirjaa olitpa ratikassa, autossa tai vaikkapa juoksemassa. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2014-02-24 julkaisijan WSOY toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on maittava keinolueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä missään tapauksessa kuljetkaan. Mikäli sinulla on oma älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on lisäksi mukanasi satoja kirjoja. Jos haluat mennä todella äänikirjojen pauloihin, niin sinun alkaa ainoastaan maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa ja sinulla on mahtava kokoelma erilaisia äänikirjoja. Mikäli epäröit käyttäisitkö tätä sovellusta, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.